Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sergej je fekalija šovinistička koji voli povesti čhtAljsku pjesmicu Eto navalite Bošnje na predtstavu
Sergej Trifunovic poznati srpski šovinista i ono što klix brani da se piše i banira zbog toga, a počinje slovom c sa kvačicom!
dvije drtine
Ovom mlađem je zabranjen ulazak u EU i Hrvatsku pa se sjetio Sarajeva.
“Cijena ulaznica je 20 KM, moći će se kupiti u biletarnici u BKC-u od utorka, 16. aprila, a mogu se rezervisati od 5. aprila, putem telefona 063-505-000.“ putem tel se rezerviraju ulaznice ???? halo 2024. je godina nije 1984.
Bosanski kulturni. Entar a telefon eronet, ja juce rezervisao u kosaci sve im telefoni bh telecoma
Odma u komentarima dva lika koji svakako ne idu u pozorište, imal kraja ludilu.
Sjećam se kad su ovom glumcu poturili majicu sa likom Jovana Divjaka, jadni čovjek poslije imao problema zbog toga. On mislio da je na slici isto neki glumac.
nosio majicu oslobodioca, šta bi ti cicu drazu ulojenog da nosi
Ja se sjecam i ono kad je u kafani pjevao chet@ljske pjesme.