Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi vole nas crnogorci... do novog obračuna
lazar je izuzetan, maštovit, vrijedan, spreman da radi i da uči. i da postiže rezultate. sretno lazare !
54 komentara, od toga samo 2 komentara o Lazaru. Sve ostalo bullshit!
UZ DUZNO POSTOVANJE OVOM MOMKU !!! OVA DRZAVA SVIMA DRUGIMA PRUZA PRILIKU OSIM SVOJIM GRAĐANIMA!!! PROKLETA JE MAJKA KOJA SVOJU DJECU OSTAVLJA!!!
Ma u Sarajevu ima svega,kao i u svakom gradu.Ne volim one što blate današnje Sarajevo,jer nije bilo idealno ni prije,a nije ni danas.Otac mi je pričao da je i prije bilo ološa raznih,ali i dobre raje..
Lazar from the Bazar
Nije ni sarajevo ko sto je nekad bilo
Pazi kume udarice te auto
Rajvosa ima taj duh neki nema covjeka Koji nije bio a da je reko nesto Lose o gradu i ljudima Koji tamo zive
Kakav duh? Pa nece ti rec niko iz kulture da ne valja dosta da vide ljudi nase tramvaje iz 1980 sarajevo je selendra
Kad covjek cita komentare i razmisljanje ljudi, zakljuci samo jedno, da su sve maloumnici kojima smeta odkale je ko. U Bosni se prica samo o Sarajevu ko da je neki grad bas, prvo sto je klosarija na svakom koraku i to iz Sarajeva bas, bez odgoja. Samo mi je zao jedno sto sM se vratio u BiH, a imao sam priliku otici. Ne bi danas slusoa rasprave odakle je ko, a u svoje rodno mjesto covjek nije vise dobrodosao.
Nuto šiški
Rajvosa ima dušu? Burek i ćevapi?
Sa sa Sarajevo ima cudnu moc ko ga jednom vidi nikad vise nece doc
ništa nauka samo mimikrija ...