Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto tako govoris \"mujo\",a nemas pojma o cemu se radi u scenariju!
Bas zbog ovakvih,kao sto si ti,da kazem \'\'nacijonalista\'\' nama ovaj projekat ne uspjeva...!!!!A,mi nemrzimo nikoga-mzeti je grjeh!!! Pozz \'\'@muji\"!
To bi onda i vlasi moglu reci za one druge... Ovdje je narod u strahu jedan od drugih, i umjesto da se ovakvim primjerima smanjuje strah stalno se produbljuje. Odrastanjem bi se ljudi trebali napokon otrgnuti od mrznje, bar oni koji su njom zadojeni. Nazalost u ovoj zemlji mnogi nece nikad odrasti na taj nacin. Bas zato sto odrastaju uz komentare i price pune prerezanih vratova. Kakvu se sliku djeci servira jos smo i dobri. Nije ti dijete nista krivo i nemoj ga unaprijed osudjivati samo zato sto je srpsko. Bosna je mjesto za zivot svih onih koji je vole i samo takvima je u njoj mjesto. Divna djeco bosanska samo naprijed vi trebate bit generacije koje ce pokazati kako se Bosna voli, a ne oni koji su pucali po njoj ma sta da su.
primjeri i primjer neka ti budu 92-95..g..upitaj Maju kada formira porodicu sta ce misliti o Zulfi i Zulficima...djeca nemaju tu mrznju to dolazi sa sazrijevanjem i ulaskom u stvarnost zivota moj mesaru..MALO je malo vlaha koji nebi naostreno preko tvoga vrata provukli cisto radi provjere kako ostre...
Trebalo bi više ovakvih primjera objavljivati, a ne širiti mržnju među nama