Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bas je steta sto se festival gasi, bilo je dobre zafrkancije dok je trajao sto bi se reklo dobre-pismene zafrkancije a sto je najjace nije ti trebalo brdo love da se zabavis, bas savrseno za nas male ljude, bez kuceta i maceta, nismo bas toliko nepismeni al danas su svakako svi kriteriji pali u vodu nadam se da ce se nastaviti sa aktivnostima kao sto obecavaju veliki pozdrav za Mostar, najljepsi grad iz G.Vakufa
Ma smijesno. Abrasević je do rata bio ikona mostara, a sad neki alternativni neškolovani peksijaneri koji nemaju ni kučeta ni mačeta hoće da imaju mjesto okupljanja. Ma zasadit draču i pustit poskoke!
Jes\' da se u Abraševiću puši trava,to vam priznajem. Ali ne puše ju svi,i nisu svi narkomani. Abrašević je najbolje mjesto u gradu. Jedino mjesto gdje možete poslušati prvu muziku,ostalo su cajke. I ne kenjajte. Hoću Festival nazad. :)
ne znam sto odma po sarajevu drvlje i kamenje. sta god zasmrdi - to je raja iz sarajeva prnula. pa koji k.... ja imam od toga sto je gavrilo da pare kenovicu. mislis da sam ja (i ostala \"raja iz sarajeva\") sretan sto ode lova na promociju plavog orkestra. ko da mi ne bi volili da opstane i abrascevic i slicna alternativa u sarajevu
ramsi je debil, to su svi shvatili odvec. jer da je kod nas ista ko u holandiji bili bi smo upravo kao i oni, jedna mala sretna zemlja u kojoj cvjetaju tulipani. jos niko nije cuo da se zbog pusenja trave u holandiji zaratilo ili da je nekome odletila glava. nisu pusaci trave iz abrasevica srusli most, i ostatak grada sjebali totalno. nisu ti iz abrasevica ni razbijali glave ljudima zato sto su sa istoka ili zapada ili zato sto neo navija za velez neko za zrinski. ramsi debilu jedan. da je abrasevic imao ikakav uticaj u tom gradu, rata nikada nebi ni bilo.
i treba ga ugasiti samo se narkomani skupljaju,abrasevic dosao kao holandija svi puse travu i drogiraju se a policija nista
neka je gavrilo usrani grahovac da jos usranijem ademiru kenovicu 300.000 KM da napravi promo CD za najgori band svih vremena=Plavi orjestar, a neka je Abrasevicu dao 20.000 KM, kao najstarijem omladinskom (80g.!) i NAJBOLJEM!!!! centru u BiH, koji radi u kontejnerima pored svoje srusene zgrade. Neka se RAJA po Sarajevu prvo namiri, nesto u dzep strpa, jebi ga mora se, bitniji je Usrani orkestar od Abrasevica. Gadi mi se ovo, gadi!
znam :( užas. baš bombona festivalčić bio.
Abrašević je jedino normalno mjesto u Mostaru, a sve ostalo je prokleti turbofolk