Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
draga moja, mnogo balerina ima djecu, samo zavisi od toga koliko to zaista zele.tebi je ocigledno posao na 1.mjestu.
i moja bi plesala ali nema plate
u r i n i r a m ti u stau. :)))
Do sada niko iz La Scale nije bio dostupan za komentar. haha Ja eto sve lete nekom sklj portalu dati odgovor, suska se da ce vas licno glasnogovornik posjetiti u pratnji direktora.
@gonzo ove \"kvazi balerine\"su zavrsavale baletsku skolu u ratu i pod granatama,cak i ucestvovale u predstavama u najtezim danima rata.zato njima treba zahvaliti sto baleta u bih jos ima,dali je na nivou ili ne o tome bi se moglo raspravljati i mnogo sta mijenjati.ali mislim da je itekako vazno sto baleta ima u bih mada bi ga neki rado ugasili.a cure koje obole od anoreksije ocigledno nisu ni bile za balet jer im tjelo nije naviklo na malu kilazu.nekome je to prirodno a neko hoce izgled balerine na silu.
Je l\' se ovo ove naše kvazi balerine javljaju ??!!! i one komentarišu kako treba da izgledaju balerine u La Scali, ma ddaaaaaaajjjj sve ove naše najbolje znaju. Svaka cast Mariji sto je progovorila, garant ce da leti sa posla a ove nase \"balerine\" hahahhahah pa place Edina jer mi NEEEMAMO talenata ljudi, NEEEMAMO imamo samo djecu bogatih koje bi htjele biti balerine a druge koje imaju talentanemaju sanse ni pokazati ga, zbog drzave nam drage, uredjene, krasne dive . . . .
Balerine moraju biti mrsave, klinicki pothranjene! Pothranjene zene nemaju (redovan) ciklus, tesko (ako ikako) mogu da ostajnu trudne, cak i ako im se unormali kilaza. Tako da je zaista biranje, ili biti balerina, ili (ikad) imati djecu. Nije da stavljaju posao na 1. mjesto pa da zbog baleta nemaju vremena za djecu, vec stavljaju posao na 1. mjesto i zbog toga nisu zdravstveno u stanju da zatrudne.
Zato domaće baletanke nisu poznate. Najpoznatije su u mjesnoj zajednici Toka Džeka.
Sama si birala put, sama si sebi dozvolila da se izgladnjujes,da se brines da li ces moci biti majka ... niko te nije silom tjerao ... Znaci glupavo je da bilo sta kazes, jer vecinom sami si biramo put ... Napusti balet, idi se udebljaj i lijeci ako nemozes biti majka, ali neces jer 33 godine imas znaci da to svjesno sve radis ...
@tata,podrzavam te
kakav balet bosanke moje lijepe,radjajte vi djecu,rusa ima i previse pa je njima lako.a kod nas bjela kuga vlada.
postoji plodna njiva
postoje plodne i ne plodne zene a ne plodne i ne plodne:balerine,pravnice,doktorice,pjevacice itd.
Nažalost mit da naše balerine mogu imati i jare i pare ne pije vodu. Imaju one djecu ali karijera im je blago rečeno smiješna. Da se naš balet poredi sa Boljšojem ili Marinskim to je ko da Konakovića porediš sa Lebron Jamesom...
to sto nase balerine nisu neplodne govori da na njima nije ogroman pritisak da izgledaju fantasticno i budu mrsave(kao sto i nisu), u rusiji je balet mnogo razvijeniji nego kod nas i samim tim pritisak je veci.. zbog anoreksije i bulimije ostaju neplodne.. mada opet nije ni to jedini razlog razlog..
pa slusao ih nekad
gdje ti pade makadam na pamet