Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ste trebali uraditi prije 20 godina
i meni malo pokasno.....
Ako je počasni građanin grada, kako može biti onda i građanin kantona? A da ga proglase i počasnim građaninom svake pojedinačne opštine? A počasnim građaninom svake mjesne zajednice? Ili počasnim građaninom Federacije?
kad Bono nekom obeca pare, to se zove bonitet :-)
Hoce li iko dati nagradu covjeku koji je kroz tunel usao u grad i koji je 94 odrzao koncert u BKCu, i koji nas je posjetio na liniji kod muzeja.. Bruce Dickinson je zasluzio trg, sramota Dino i za tebe i za Kanton.
Eto ga u avgustu u Sarajevo, dobro nam došao, a đikani truhnu mentalno od silnih šamara.
ja mislim da je ovaj pijevać težak smrad, samo je dolazijo u Sarajevo dase pokaže ko reklama, voli pare i zlato a nedijeli sirotinji. smradina da nemereš izvagat ionom vagom za hajvan.
Bono je pravi covjek, za U2 ne moram ni pricati.
Počasni gradjanin Općine Centar, počasni gradjanin Sarajeva, počasni gradjanin Kantona Sarajevo...sljedecaje Ilidža.....
a daj ba zbunjujete čovjeka, kad mu kažete da je postao počasni građanin Kantona Sarajevo mislit će da je neka zahebancija
urnebes, narode! slušajte na YT (Daily Motion Chanell) "Ramo, Ramo druže moj!" smash, u izvođenju nagrađenog! ;;)
Brat naš
Cuj pocasni gradjanin? Dajte mu ulicu ,zasluzio puno vise od vas sviju u toj fensi sali!
Sarajevo je počasni grad Bono Voxa...
Neka se neko sjetio i velikog gospodina Bogica Bogicevica,covjek je uradio vise nego ijedna ova sadasnja spodoba koja je na vlasti.
Napravili prijem kao da je covjek umro. Zar nisu mogli sacekati do SFFa pa da mu licno uruce sta god vec dok je tu.
nekom Bono ...a nekom Sigal ....razlika je drasticna ..zar ne