Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o promociji zemlje po svijetu zbog \"piramida\". Nqaravno, da smo postali predmet zajebancije. Sad što to \"festival\" u Širokom stavlja na otvaranje, druga je stvar. Samo su im ovaj put glupe Bošnje dale povoda za zajebanciju.
BOSNIAN PYRAMIDS BABY !!!
Gdje so odrzava, u mjesnoj zajednici sigurno
@kvaka & co. Crknite žohari :D
Pa svako selo vise ima neki film festival...\'bem ti film i siroki brijeg.
Jeste da je najveca piramida, ali ja eto nikako da je odkopam.... Jer ako bi se malo intezivnije zarovio brzo bi se odkrilo da je sve velika laz... A onda vise ne bi bilo donacija.... Ovako bolje imam donacije, a gdje su donacije tu su i sekretarice, to zna najbolje Mehmed Sisic :)))
@kvaka FILMSKI FESTIVALI I PROGRAMI SE POMJERAJU SAMO ZBOG RAMAZANA U SARAJEVU I U TROUGLU EF CERICEVIH EMIRATA I KALIFATA !
\"Mediteran Film Festival, u Širokom Brijegu\" KAKVE VEZE IMA PUSTI HERCEGOVACKI KAMENJAR SA MEDITARANOM?
Ma ja ba,mi nemoramo prihvatit ni piramide ni nista...da su ih u Srbiji ili Hrvatskoj otkrili svi bismo ih podrzavali ali ovako kod nas...ma jock. Jesi cuo umro Haso???? Ma sta ce on umrijet ccccc....