Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ne samo to. Gori režiser od ove žene je samo onaj pederkasti Faruk Lonačarević. Doduše imaju nešto zajedničko; Aida Begić nađe ovu dječurliju kojima ne plaća honorar, tako je u prvom hitu \"Snijeg\", izvarala tada omalenu Zanu Marjanović. Sad ove mlađake, kojima su honorari po 120 KM. Lončarević je prevario (stići će ga njena suza) Zagorku Zagu Borotu, glavnu glumicu u filmu Tata i mama... Ni marke honorara, tako da je ubjedljivi šampion prevare. Gradska raja...uhhhhh...fujjjjj
Značajno je napomenuti da je upravo ovaj film bh. kandidat za Oskara\" Svojim jaranskim glasanjem, ovaj film jeste bio bh.kandidat (koji uzas!!), no otpao je ima vec mjesec dana u konkurenciji ostalih medjunarodnih filmova, tako da je ova referenca beznacajna. Bas kao i doticni film. Koji uzas!