Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam se pitao postoji li kakav sprava jeftino, nešto u obliku ploće koja se priključi na kompjuter i onda se olovkom preko te ploče crta, postoji li šta takvo?
pa tako rade karikaturisti
za cijenu ne znam
Napokon neka fina vijest
bravo fico sad nacrtaj kakvu rasnu anime japanku
imam osjećaj da bi on imao velikih problema crtati na taj način budući da je gornji tip crtanja visoko pojednostavljen
Možemo li imati kada kakav kvalitetan strip, mislim svaka čast i za ovo ali nikad nisam vidio sa ovih prostora da neko radi strip sa kavlitetnijim crtanjem i ozbiljnijom pričom. Ja na primjer imam dobr priče ali nemam baš toliko umjeće crtanja.
pa predlozis npr filipu scenario i on to pretvrodi u djelo
@driinajedina jest da se o čovjeku zna išta
Svaka cast. Lijepo je vidjeti da i kod nas ima ljudi koji se bave ovom umjetnoscu. Japan je stekao svjetsku slavu upravo zahvaljujuci njihovoj mangi i animeu.
Japan je dostigao slavu zahvaljujući Animeu, ali daleko manje na osnovu mange, samo što oni imaju provjeren recept, prvo ide manga (strip) pa ako se pokaže jako dobar, onda se od njega radi Anime, a da bi bio dobar mora imati dobru priču jer Japanci ne vole škart čitati
@MOSAD nek i filip pocne crtat anime i manga ali na perverzne stripove ja cu prvi kupit
PRIKAŽI ODGOVORE (5)