Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas si mi neki pisac, 99% radnje u LZN se svodi na to da neko nekoga vidi u nezgodnoj poziciji i da nastane nesporazum, a ono 1% posto je prisjecanje na iste epizode.
@besposl1CAR Pa ovome Srbinu treba zabraniti daljne djelovanje jer je toliko degradirao Bosnjake( o njima pise iskljucivo veoma ruzno, svi im se smiju,podcjenjuje ih...a kad se MALO PROGUGLA, ONDA SE VIDI NA CIJOJ JE «PLATNOJ LISTI»I KO MU PISE SCENARIO KOJI ON SAMO POTPISE...ovo je djubre nad djubradima!
@besposl1CAR Par hrvatskih serija, pa onda turska Azra i onda od ovog kretena bolesnog ono njegovo gofno od serije. Da ne ismijava Bosnje, ni mama mu je ne bi kupila. Pogotovo sa onim usranim stanovima i kosuljama. Znas Bosnje shupci i propaliteti, a posrbljeni i pohrvaceni gazde lokala, advokati, doktori, gospodje, gospoda itd? poserem ti se direktno u usta zvaljava.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne bi bilo loše kad bi i prestao pisati. Ne znam koji je tvoj cilj, ali odvratan je..
ovo je najveći rediteljski luzer i kompleksaš nacionalnih vrijednosti, koje on izgleda nikada nije ni imao. fuuuuuuuuuuuj, smrdi mu umjetnost jače od korone
Eh mutavi Bosnjo, pa dokle ces praviti badalu od sebe?????????????????????????
Predlazem da u nekoj od sljedecih epizoda se malo šprdaš sa katolicima i pravoslavcima, mislim ako imas da.mu
Kako je ovo debilna serija
Ima li lijek protiv LZN? Gore je to od korone
Govno od čovjeka, ne bi mi bilo žao gledati kako ga kerovi lutlice jedu. Uživao bi u tome
Umjesto serija da završi dostojanstveno lik cijedi svaku mikro kap iz nje. Prestalo bit smiješno prije par godina kad se pojavio onaj žgoljavi ćelo Đuro i slično. Npr. Naša Mala Klinika je stala na vrijeme i svima je u lijepom, smiješnom sjećanju.
Ko jos gleda lzn... Umrla serija kad je Dino "umro"
bio je dobar i refko...al od kad dovedose onog fufeta..sranje je postalo..
Najjaci fašisti su ovi "antifašisti"
Serija ti sranje! Najinteligentniji gledatelj ima iq 60, eventualno 65.
dok se u srbiji snimaju svindleri,senke nad balkanom,kralj petar l,ubice mog oca,besa itd bosnjo snima glupave sitkome.jebo vas i lud i zbunjenen a i normalan.
OVO JE DOBRO.... KAD BOSNJE ZNAJU KO JE SRBALIJSKI PAKŠU.. AFERIM. NEMA VIŠE FEĐI SJEDIT PO ČARŠIJI I FATAT TUĐE FAZONE. STO SI PLAGIRO, PLAGIRO SI... FEĐA. SUDBINA TI SMEĐA
najveći smetljar na svijetu. volio bih da te sretnem ali fakat
žalost gledati onakvih glumačkih imena,pojedinih, što su prisiljeni glumiti majmune... e na to nam je kulturno stvaralaštvo spalo
Nakon druge sezone si trebao stati.