Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Od 1993. do 1995. je obavljao dužnosti ratnog fotografa u Armiji R BiH.\" \'Bem ti misha jes se napatio...skoro k\'o kuhar...
Sretno i uspjesno Adnane !
@@BASH a jesi ti pogledao njegove fotografije, pa si nasao za pravo da ih komentarises.....a mozda je adnanu bilo bolje da sjedi za racunarom i smislja nacionalističke i druge kojekakve komentare \"vrijedne\" spomena, a ne da radi nesto tako bizarno i krajnje nepohvalno....mozda je bilo cak bolje da ide po kafanama, po sumnjivim coskovima grada pa da se \"dozira\".....ili jos bolje da se bavi današnjom politikom.....zaista \"gdje je nasao da se bavi umjetnošću i još to javno pokazuje,CCC SRAM GA BILO\".....:p ja ne razumijem ovaj naš svijet...... po tebi i tvojim kriterijima, šta jedan čovjek iz Bosne treba da učini da bi ga se podržalo i pohvalilo!???!!!!
Za listu sto sam ja napravio, nema mjesta u ovim kvadraticima, no ne radi se o tome. Radi se o tom nasem egotripu da se sve sto mi radimo opisuje kao \"fascinatno\" i naj, naj!!??? Njemu cestitke za izlozbu, no nit\' su mu fotke nesto niti je to nesto facinatno i bajkovito. Obicni portreti, jos na posteru zena sa maramom, da to bude kao egzoticno. I sta je ovdje \"autenticno\"???? 50.000 hiljadita izlozba fotografija bosanaca koja nista ne govori osim strancima koji misle da je Bosna tamo neka jadna zemlja u kojoj se ratuje.
E baš si neki cinik, hajde prosvijetli nas i raci šta si to ti napravio/la vrijedno pomena?
Postavka Adnana Bubala će obuhvatiti nezaboravne fotografije na kojima je autor zabilježio specifičnost, ali i bajkovitost prirodnih ljepota i osebujnost bosanskohercegovačkog čovjeka.\" HA, HA, HA... Kakav egotrip i samoritika! Cuj \"fascinatne fotografije\", ma nema veceg egotirpa od danasnjeg bosnjaka, sve sto mi radimo je naj, naj i fascinatno... Da nije smijesno, bilo bi pretuzno...
Svaka cast Adnane!