Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprevaziđen je nastup profesora Grebe! Pratim ove podrške....cijenim...ali to što je gospodin Grebo rekao...to je neprevaziđeno. Takva elokvencija,lucidnost, intelektualnost,šarm....su ukras ovom gradu.Molim da gospon Grebo opet podrži gospon Enju. I neka nam opet održi krasan govor.
u rudnik tebe treba da kopas 24/24, pa da vidis kakva je kora crna hljeba, mamu hebao svoju ublehasku u pola phickurine smrdljive
ja iz ovog članka ne kontam protiv čega čovjek prosvjeduje. možda je do mene...
@ ampak kad je tvoja babetina u ruskim pecinama spavala sa kozama u sred kozjih brabonjaka gospoda je u Becu svirala na klaviru i imala kupatila i sapun , bre...!!!
Podrska Envere, vidim po broju komentara koliko imas podrske, jadno...!!!
Sta zna danasnje Sarajevo sta je kultura...........vidi se u broju komentara, Sarajevo je nakad bio Kapital Kulture na Balkanu a danas je sta?
Podrska Enveru Hadziomerspahicu i hvala gospodinu Straus.
Molim da mi i svima nama Gosp Enver Hadžiomerspahić odgovori na par pitanja 1) Sta ste radili do trenutka kada vam je ideja o gradnji Muzeja Moderne Umjetnosti u Sarajevu pala na um 2)Gdje ste boravili u periodu 1990 - 1996 3) Koliko vlastitog novca ste spremni donirati za Muzej Hvala lijepo !
...podrzi i mene..ili se kaze pridrzi me...