Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isla sam jer sam dobila kartu umjesto druge osobe koja nije mogla ici. Bilo je smijeha, ali obzirom na prosjecna primanja bh. gradjana i ulozen budzet od strane ekipe max. realna cijena karte bi bila 25 KM.
Da li vrijedi predstava Enisa Bešlagića 50 KM? Mislim da ne vrijedi. Evo u Pozorištu mladih je postavljena predstava Pinocio. Riječ je o mjuziklu sa Mariom Drmaćem u glavnoj ulozi. Cijena karte je 20 KM, a produkcija je daleko veća, pa scenografija i čitav glumački ansambl. Da ne govorim da ako gledamo glumačko umijeće, Enis nije ni do nožnog palca Mariu Drmaću.
Vrijedi onoliko koliko su ljudi spremni platiti, ali da, lično nikad ne bih dao petobu da gledam ovog bogalja.
Imas i za Enisovu predstavu karte od 30 KM i 40 KM. Al hajmo odmah spomenut VIP od petobu da malo kenjamo, ha ja...
Čovjek ostavljen bez posla i egzistencije samo zato što je u par nastupa rekao kakvo je stanje u državi, što nije prìčao bajke o rahatluku i najljepšoj državi na svijetu.I svi ste ga razapeli.I onda se čudite što se Dodik razgoropadi i što vas ne j.. dva posto.Kao osoba čija je porodica u velikom broju branila Bosnu ponekad mi je i drago da postoji persona kao Dodik koji redovno urinira po FGR.
ko će gledati lika ,još mu dati petobu ,a on se prodao za šaku € da ponizava naciju ,glumeci vazda glupog Bosanca ,u likovima Semse ,Sulje ,Muje ,Hase itd
Nipovi kartelaši u prvom safu
Da sam ja neko.. ne bi stavio 50KM ulaz, za ovu pretstavu preskupo, hvala dovidjenja!
Ma brate da on meni plati 500 maraka ne bih gledao ulizicu i prodanu dusu
Konacno clanak u kojem se Enis drzi svog posla
Dobar je Enis, zasluzio je razprodate predstave
Dobar je Penis.
smeće
na kvadrat