Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Opančić ......hahahahahhaH
Pašić!
Pašić!
Nije lose sto je u Svedskoj ali ja bih radije da ga vidim u Sibiru ili negdje jos sjevernije. Mislim... da ode tamo i da vise ne cujemo za njega. Osim mozda ako zaluta neki polarni medvjed na jug, prodje gradom i glasno prdne.
sta znam...mozda je tako ...a mozda ipak ne....
Emir opasno udara dijasoru po dzepu, bez obzira sto dijasporci imaju zmiju u novcanicima.
zar ovaj nije na robiji zbog ubistva?!
Ih! Kad je to bilo...
Najbolji je bio u ulozi onog sitnog mafiJoza sa taksi štanda što preprodaje trenerke, šverca hors, i lihvari raju. A hoće i ubit.
Otišo po azil
Normalno kad si tragikomican.
Najjaca njegova scena u onoj kasarnoj kad ga nazove nadredjeni i posvadjaju se.Ako se neko sjeti imena filma nek ostavi u komentar.
@bosnian1946 Karaula...?
Haj ba ne peglaj,vazda ti ,ko umjetnik.glumac U Bosni glumac,takvih u kafanama Sarajevskim svaki sto po dvojica Sjasi
@pehlivan Đe si ti glumio, sirotinjo?
jěbėm ti mater retardiranu
Jedan od najboljih naših glumaca ikad.
@SamoZajedno Pa kad samo imamo trojicu...
@SamoZajedno Al od pozadi..
tomato goteborg