Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emire poslom smo ja i clanovi obitelji cesto nakon rata dolazili u SA. stanovali smo veoma kratko u mnogim SA dijelovima. to je trajalo od rata do prije nekih 7 godina. odgojen sam da pozdravim komsije, i uvijek sam govorio DOBAR DAN ili DOBARVECE zavisno od dijela dana. NIKAD MI NIKO NIJE ODGOVORIO sto mi nije bilo jasno. onda ni je kolega iz kladnja rekao da toga vise nema u SA nego da seljem sellam ako hocu da se uklopim. ja se, za razliku od tebe koji se svugdje uklopis, nisam nasao
Ne postoji mjesto u Sarajevu izuzev džamije, gdje nazivaš "sellam" kao pozdrav nepoznatim ljudima ...
@saibaba @AriaScorpio @smith162 pas bio ko laze. a po ostalim komentarima izgleda da ima vise onih koji se slazu sa mojim postom nego sa vasim. sellam iz tuzle ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On bi i glumio, vodio politiku,boravio u Hrvatskoj,blatio Kusturicu, blatio ljude koji ne idu u Potocare na dzenazu a idu na koridu itd. Drzi se glume i budi covjek. Sta te boli k za drugima.
Čuj ti balijice kako agresuje sa lastama... jah...
O cemu ovaj prica, pa on i njegov sin su najveci nacionalisti koji furaju Hitlera i Handzar diviziju ovuda. Haloooo
Ma Emir iasto kao Balasevic...geografski (Sarajevo, Beograd, Zagreb, Split, LJubljana, Pula, BLuka...) gdje si tako i pricas i prilagodzavas svoj govor sredini ali za licni interes. Otisi ponos, dostojanstvo, ljudskost, postenje u Honduras...
De se idi bavi glumom
Emire jel to spremas kandidaturu za clana predsjednistva. Pitaj Srbe, Hrvate i Jevreje kolika je sirina Sarajeva. Upitaj pokojeg prijeratnog Sarajliju kolika je sirina Sarajeva.
kojeg prijeratnog srbina. Onog sto je puco po gradu, pa poslije zapalio svoju kucu iskopo mrtve i otiso sa Vraca,Grb avice,Ilidze zato sto mu je Karadzic tako reko.Kojeg hrvata onog sto ga se Covic odreko.Finci je bio u Sarajevu,i njegova klika. Ja ne cuh da su ikada ista rekli o agresiji.
@atomac23Eto meni nako palo napamet da pucam po gradu?! ma goni se...
Njegova primitivnost skrnavi silan talent. Žalosno.
@Yenicer91 Ne trebamo se dodvoravati nikome, ne samo vlasima. A pogotovo ne trebamo biti tupavi, pričati bezveze, ne držati do svoje riječi i mijenjati film svako malo.
@Yenicer91 Ne treba ga krivo pogledat , ali ga treba zato proglasit nepoželjnom osobom , izopćit iz svih dešavanja ... đikani ostaju đikani , to je njima u krvi , al većina to ne vidi ... nmg da shvatim da kujete u zvijezde tifu koji bez problema istetovirao grb smrdije, onih od koga se branio 90-ih ...al oni su takvi...
Jel' to onaj sto je zvao Kusturicu da se vrati?
u kom pravcu on vjetar puše tako i on neosporno je da je u hr izgubio angažmane prije svega unosne reklame koje je snimao zbog pravosnažne presude u kojoj je proglašen krivim za smrt jedne osobe u saobraćaju dobio 4 godine uslovno daj sta daš domaće ali laste da ga predlože po kojem kriterijumu pa imaju toliko boraca iz svoje jedinice koji su dali život za ovaj grad valjda su oni prioritet ilisjedi u kafani kod joze andžića pa je to preporuka.da je hvo gdje je bio ali laste?
SLIKA I PRILIKA SARAEJVA I FČRJA
sprema se za ukrcaj na novu ladju, SDA ladja je potrosena
Komšija mi na Grbavici, popišaj ga, jedan od rijetkih iz SDA koji nezna selam nazvati 😂
U jeste sebi izabrali sponzore. lol Zacepite li nos dok pisete clanke?
pazite, ja jesam provincijalac,ali odgojen sam da jako poznajem kulturu, manire, pravila ponasanja i sl. zivio sam u Sa 10 god i dovoljno vidio seljacina iz foce, rogatice, gorazda i sanđaka. ne govorim napamet ovo, nego iz vlastitog iskustva.
Emir kakav god ga neki smatrali on je kao prvo čovijek pa tek onda glumac??!!Grešku je napravio desila se nesreća i dan danas je on plaća i plaća će je do konca života??!!Nacionalisti su nam napravili rat i sjebali zemlju uz naravno podršku sa zapada??!!Ali primitivan narod sa 2 zuba u glavi ništa bolje i nije zaslužio??!!
vrati se u tuzlu
Jel ono Sebilja prva s desno...