Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz sve snage se natezem da prnem cijelo jutro, krenulo je jos dok sam bio kuci, al nece. nastavih da se natezem i ovdje u biblioteci, totalno iskljucivsi se od toka da sam okruzen ljudima... tito dragi kad je maloprije otcepilo.
Iskreno se nadam da ce biti detaljno renovirana ali i da ce ostaviti neki trag onome kakava je bila kad su je barbari zapalili, da uvijek podsjeca na to i da se nikad ne zaboravi.
a hoćel biti da se jede i pije kad bude to...umjetnicko djelo
Ovo je stvar vrijedna zapazanja, cestitke ljudima koji doveli ovaj cin na dijelo
mitar milic mile kitic
samo nek je oni polako renoviraju - ako imalo ubrzaju to ce odmah SIGURNO biti na ustrb kvaliteta. zato , samo polako... da je opet dobijemo onakvu kakva je bila
DOBRO SU JE URADILI UNUTRA JOS VANI DA ZAVRSE BIT CE PRAVO
Bravo! Nije ovo najvaznije sto treba da se desi Sarajevu, ali ipak veliki umjetnik ce skrenuti makar malo paznju na (vec pomalo zaboravljeno) Sarajevo.
da hoce tu vjecnicu napravit sramota 8 godina od rata i jos je nisu uradili