Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde sta fali, kad mogu amerikanci praviti remajk filmove iz 80tih, mozemo i mi ovo, nema razloga za negativu, bas bi bio fol da Marinko opet izadje 33 godine poslije i nek prica kako je po dijaspori isao na audicije 😀
Glupo im je da nisu pozvali Burinu i Dzuru. Nesto smrdi i tesko da ce dobro ispasti.
@animus Ne vjerujem da ih nisu pozvali.Djuro sigurno ima posla,zauzet,a za Burinu me cudi,jer on je tu sa njima i po Bosni.
Je l ovo Senad hoce da veli da su oni preteča americkog stendapa ili ja nisam skonto sta pisac htjede da reče?
Kod nas sve ide unazad. Mi nikad naprijed. Pa ko će gledati ovo? Ova omladina... inovirajte ljudi, inovirajte! Kao ona ružna Viza za budućnost...nula bodova ali non stop na tv-u.
Šta je za tebe naprijed, bolesni realitiji bolesni smisao za humor. Ne znam šta pamtiš od prije ali prijašnji humor je mnogo bolji nego ovo sad što se zove ko če kome metnuti.
svaka vama čast ali pravo mi na qrc idete i vi i đuro s' ovom pričom mi smo bili "stand up" komičari prije nego što je to postojalo... to što vi niste znali za Richarda Pryora and Georga Carlina to je vaš prblm... vama je "Monti" bio vrh... ništa loše u tome i vi ste u nekom mikroYusvijetu ostavili neki trag ali "stand up" komedija postoji otkad postoji civilizacija i uvijek se tako zvala... Mark Twain je bio stand up komičar Fina gradska raja..
nedje veze sto ovi lupetaju. "stand up" je bio prije ono sto je i danas. predstava je bili i prije ono sto je i danas. ove cike su bili dio predstave a ne "stand up" komicari.
odlična stvar, nadam se lijepom provodu, ako ne uspiju @ISIL unaprijed preuzima odgovornost
glupe bošnje
Legende....pogotovo Cutuk...meni najjaci😂😂😂😂
Podgrijana supa nikad nema ukus one koja je svjeza. Nit je takav stil sala vise interesantan niti ce donijeti nesto novo. Jednostavno samo ce uciniti to da pokvare utisak.. a zasto zbog par maraka koje ce na pocetku zaraditi.
Po toj logici su i glumci u predstavama kao sto su "Gospodja ministarka" ili "Tvrdica" stand up komicari. Jedina veza izmedju Audicije i stand up komedije je humor.
Ma nisu toliko smiješni. Onako.