Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin je fina raja i majstor pisane rijeci. Zasluzuje clanak gdje bi komentari bili zatvoreni neandertalcima.
Prejaka misao : Mrznja nas vezuje za nase neprijatelje.
Edin Krehić, jedno dobro, pametno i plemenito stvorenje. Moj nekadašnji drug.
Mahnituovfan@ Ne. Različiti životni putevi raskinu prijateljstva, ali ostanu lijepe uspomene. Dobri ljudi se uvijek pamte. A baš takav je Edin.
Bravo ako od toga zivis...Sda zivi od spletki,izazivanja sukoba,laži,nereada...a u posljednje vrijeme kako nisu vlast u ks...zive i od podmetanja i spletkarenja...Sve ce ucinit da sprijece novu vladu...Ali na kraju sejtan mora izgubit...Tako kazu sve narodne price!
kmeru SDPovski mozes samo da kmecis sve sto je zla i kriminala je od vas komunjara dušmana Bosne i Hercegovine navikli da bajdalije zivite e nema dobili ste 10%glasova i ono sto je ostalo je samo da kmecitee crknite od muke.... SDA SIGURNA BIH 💚💚💚
daj roman kako da zguzhimo nešto prije nego umremo, pusti multi-kulti bajke
Koji osmijeh, trebe sigurno padaju ko lude