Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek ni u jednom trenutku nije spomenuo Bošnjake,Hrvate i Srbe a na klisku se odmah kreće sa omalovažavanjem,pa yebemu kakvi smo mi to ljudi kad zaključke donosimo samo na osnovu toga kako se ko preziva ?
@Pupak2 …pa nije do nas… mi smo samo roboti… to Klix sa nama tako upravlja
@Pupak2 Pa sta mislis koliko je Klixovaca procitalo clanak? Mozda 10%. :)
Danas, kad ti se svidi neka cura, prvo izuj jednu cipelu/patiku i gadjaj je u glavu, kad skloni pogled sa telefona i pogleda sta se desilo, onda pridjes fino...
@rubius po mogucnosti da smrdi od neoprani nogu i isti charapa od 2 mjeseca
Ne znam otkud ovako glupi komentari nekih. Karahasan je baš lijepo sve rekao ko smo, šta mislimo da smo i gdje ćemo. Skretanje teme na narodnosti je samo početak debilizma nas samih. A telefoni su samo tu da nas izmjeste iz mjesta postojanja. Pročitajte intervju, razmislite kolko st ograničeni tehnologijom i koliko ne čitate
Sedoshe 3 fraera i 2 pitschke u kafani i odmah izvadise telefone i niko ni rijeci nije progovorio sat ipo vremena. inakon sat vremena konacno jedan napisa drugom "jesi za kahvu"
strasan mislilac. jedna sigurno velika beha licnost umoru kretena
100% upravu, ali tako je kako je ....
Legenda
jest ruzan, jbo mater
I ti si glup,pa nikom nista.
Za nekih 10g u bosanskom jeziku neće biti niti jedne srpske riječi. Naš se jezik poprilično pohrvatio.
Ovi što daju minuse neka pogledaju novine od 95 pa do danas. One nastoje pratiti reformu pisma. Samo primjećujem. Sve općine i nema više opština. Čemu minusi? To nije bila nekakva najava nego konstatacija.
Ocito… kako bi drugacije mogli objasniti rezultate izbora, nego robotikom i upravljanjem ljudima…
5G ce dotuci sve..
@haujesnou A kod nas tek stigao 4G,ako Trampo nastavi sa svojom politikom ima da se načekamo
rodio se mali robot...i robotica veli babi robotu...vidi ga isti ti...ima kao kod tebe ovaj mali sarafcic...
istina - ni bošnjak ni robot ne mogu dobiti godišnji odmor
Čovjek je i izumio robota, ne razmišljajući da će sebi zakomplicirati život. Nažalost, danas je i cilj izumiti nešto novo ne razmišljajući o posljedicama.
Samo se Bosnjo raduje kad Srbi izgube, pa onda sutradan dozivi poraz od Pukija hahahahah