Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinske zvijezde Sarajeva koje ce to i zauvijek ostati: Emerik Blum, Mirza Delibasic, Ivica Osim, Asim Ferhatovic, Bogdan Tanjevic, Kemal Hanjalic, Davorin Popovic, Kemal Monteno, Safet Susic.
Zar nijedna žena nije zaslužila da bude na tom spisku?
Muškarci i dalje uglavnom pišu povijest, ne zato što to bolje rade, nego zato što imaju više prilika za to. Žene su se morale mnogostruko više truditi da postignu ono zbog čega bi ostale u sjećanjima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma dobar je Maca. Ima svoj neki stil, stav, koji možda nekima ne odgovara, misle da je bahat, ali nije se rodio ko je svima ugodio. Sve što je ovdje rekao je na mjestu. Život jeste kratak, a mi ga trošimo na neke brige, gluposti. Jeste tu i stanje države krivo, ali krivi smo i mi. Naše društvo je tek jedan veliki simptom za ono što nas slijedi. BUDIMO SE RAJA!
Maca je legenda da je bar vise tako dobrih i iskrenih ljudi sa ovih prostora
Macu u koš za Tifom.
Šrla ba, zangz, al nejse, jah pa et. Iopet.
za moj ukus malo pretjeruje sa naglaskom i psovkama!
Marš majmune
da je ostao možda bi bilo više pozitivnih komentara,ali kod nas slabo ko i ostane ,bg,zg,....svi se pokupiše,a dođu kad ponestane parica,jbg.al bošnjo ne divi ,..
Ne vjerujem da je Dino Merlin ostao bez parica a odrzao je 3 koncerta u Beogradu.
Da budem iskren, Maca je kao podvojena lilčnost. Gledao sam njegove odlične glumačke predstave, a onda se sutra proda turbo folku. Čini mi se da čovjek uspješno balansira, a dobro zaradi. Nije mi jasan ovaj dio kako je posvećen djeci i provodi vrijeme s njima, a onda kaže da je jedan sin u Novom Sadu, drugi u Sarajevu?
Najjebenija bosanska : " Ma ko, ma daj šta će on", i tako to krene, iako te ne surva pučanstvo onda ti gurnu Dalidu ili neke iz tog miljea i popusio si brate .Zato svi normalni dižu sidro odavde.
Primitivac koji ne zna sastaviti jednu rečenicu u normalnom razgovoru. Možda ima smisla za humor ali sve je na nivou lokalnog klovna kojeg možete naći u svakom tramvaju. Ne znam koja je to dubina o kojoj pričaju ovi koji "razumiju" njegovu genijalnost. Realno, ja bih ga stavio u koš sa nekim sarajevskim lkalnim čudacima koje poznaje i kjima se smije cijeli grad, a na televiziju ih je dovodio samo Adi Sarajlić.
aferim jarane. čega je mjera taj maca? ničeg! obična seoska ubleha i ne znam što mu se daje toliki značaj. on kad se smije iritira!
KRETEN....
Sarajevo banalizuje sve vrijednosti. Zavist i nipodastavanje.
Istinske zvijezde Sarajeva koje ce to i zauvijek ostati: Mirza Delibasic, Asim Ferhatovic, Kemal Hanjalic, Emerik Blum, Davorin Popovic, Kemal Monteno...Ivica Osim , Bogdan Tanjevic, Safet Susic.
Boša je iz Pljevalja...
@kokakolasiveboje MRŠ idiote sa svojim komentarom. kao i SKROMNI: Da li Vam je sada jasnije zašto odlaze...???
U jednom smo saglasni sa Macom: Sarajevo uspješno prizemlji svakoga, i to je u izvjesnoj mjeri sredina koja stvara zvijezde.
@zemljanin1973 jala brat i buba corelli :)
Sarajvo je haman sredina gdje se ne smije pricat nista ni nalik na kontra subjekata koji zakupe reklamni prostor za sebe a onda kao daju intervju. Eeee... Ljepa Titna zemlja dje je bila cenzura i komisija za sund pa su ovaki mogli samo po kafanama dje je izbor rakija il brlja. Jes da nisi smijo rec da si Musliman, Srbin, Rvat, Slovenac, Siptar... ali bar ti nisu brisali komentare po internetu jer nisi ekonomski podoban.
Tvoj provlem je što si ti većinu života proveo živeći u prošlom vijeku . Mislim da je red da umreš i da oslobodiš životni prostor za neke nove generacije . Nema ljutnje . Ako nisi bolestan , uzmi pištolj i obesi se . Jednoga dana će te pohvaliti .
Žika Pavlović gramatika da se zna !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)