Veliki uspjeh Adnana Ćatića
0
Dokumentarni film "Red Point" osvojio dvije nagrade
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA JE SRBI PA ONI (FESOVI)SU VAM KARALI STOTINAMA GODINA PRABABE I DOBILI SMO IZRODE TJ SRBE
SAMO CELE KULE POMAZU SRBIMA, POTREBNI SASTOJCI SRPSKE GLAVE I MALTER
OL DOBIT JA ODGOVOR KOJEM MEHSEBU PRIPADAJU KOTROMANICI I KOSACE?
muslimani sto vise volite tursko govno od evropske torte ?
Aferim Adnane svakati čast... A Bogme i FES ti plaho stoji,nesumljam u film čim je osvojio prvu nagradu,a imam i obećanje da ču ga pregledati,znam da je dobar čim je najbolji... Ako Bog da Inšallah Adnane bičeš ti nama i svjetski prvak,a Inšallah i film da se prikaže i na Sarajevo Film Festivalu, a Bogami i u Kanu pa što i ne u Berlinu. Aferim i svaka ti čast Adnan Beže!
bravo ado :)
Pa naravno da neće,predstavljat će Bosnu i Hercegovinu,nemože na takmičenje ići predstavnik neke regije ili administrativne jedinice,kako si g.l.up(a). @bravo Potpisujem
Šta je ovo na slici? FLYING TURKMEN??? hahahahhaah
bravo za adnana,a potpisujem bravo
upravo tako
Pa naravno da nece, rs je dio BiH, a on predstavlja BiH, na kraju krajeva neznam zasto vam smeta fes, i vasi djedovi i pradjedovi.... su ga nosili !
turska ? ovaj nikada nece predstavljati republiku srpsku
Hej vi iskompleksirane licnosti, koje se ne odmicu sa ovog sajta samo da bi hejtali nas, mars sa ovog portala..... Svaka cast Adnane !
http://www.youtube.com/watch?v=d8tQUrNvEjY
A koju zemlju ovaj zapravo predstavlja????