Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrzim fasiste vise nego zidove.
ovaj skin je lud al od tipova kao sto je on treba najvise biti oprezan. mi mu govorimo kako je lud i ne uzimamo ga za ozbiljno al sjetite se karadzica.......takve likove odmah treba unistiti..to je jedini nacin borbe protiv zla. iskorijeniti ga, jer on sa svojim bolesnim umom lako moze zaraziti ostale. inace, sff je, po mom misljenju, prosao super. filmovi su bili odlicini, barem ovi sto sam ja gledala, a i inace je u gradu bila super atmosfera. sve u superlativima za team SFF!! zelim nam jos bolji 11.
Film o pedofiliji u sarajevu dal domacoj al internacionalnoj se ne pokaza javnosti.
Basic Instructions Before Leaving Earth
mene mi se prevrte stomakot, inside out od idiotov...
Skinhead, interesantan ti je taj "urbani" sleng koji koristis kad spominjes mundove, bas si onako...cool, kao Ben Affleck kad raskida sa Jennifer Lopez. Cuo sam vi skinsi volite MTV, a posebno nogometne klubove u kojima igraju Crnci....
Ja sam mislio da su Srbi extremno primitivan i zaostao narod, skinhead. (ha ha, skingead, jebo te, koliko moras biti frustriran da se uopĆe tako potpišeš?) Zamisli koncert Sham 69, Srewdrivera, Seke Aleksic, Ritam Nereda i Vlade Georgijeva a sve pod pokroviteljstvom Pinka, nije tesko a, jer je to sve isto..
Hitler je majstor bio. On je gusio i srbe i cigane. I jedni i drugi su karine od naroda.
Skinhead, seljacino fasisticka, kad iduci put budes sirio svoja imbecilna sranja uradi reviziju svog dosadasnjeg "ciganskog" zivota majmune, pa nam prezentiraj nove podatke o nizim rasama tj, o sebi samom. Ili si latentno homoseksualan ili ti pseudo-teoretiziranje o nizim rasama kompenzira intelektualne nedostatke, mada je i jedno i drugo u pitanju. Kad si toliko nabrijan protiv Cigana zasto recimo ne spominjes srpske medije koje uz glorifikaciju "nebeskog naroda" rade glorofikaciju najvece muzicko-kulturoloske "ciganstine" koja postoji? A kad vec pominjes "krscansko" jedinstvo zasto nisi isao 91-e braniti Vukovar od svojih srpskih "europejaca" zabludjeli djecace? I koji kurac postaš svoje majmunsko smece na sarajevo-x-u gdje su vecina posjetitelja Muslimani?
pardon u 20 stoljecu
steta samo sto je on to stavio pod plast fasizma i mrznje inace ima pravo. to sranje od nacizma, ustastva, cetnika je nametnuto sa strane u 10 stoljecu, srbi i hrvati prije toga nisu bili neprijatelji stoljecima. u biti su zaheb napravili turci i posljedice njihovih osvajanja.
nezaboravi da je srbija pozeljnija u europi od bih. prosetaj beogradom i bascarsijom pa ces vidjeti koje je vise europski grad.
1. i ja kazem smrt fasizmu ! 2. crni roko hrvati ne bljuju drob na spomen suradnje s susjedima srbima s kojima ipak djelimo zajednicki jezik - to ne ukljucuje istu drzavu, ali suradnju, koaliciju kao europske susjedne drzave svakako pozeljno i cini mi se lakse izvedivo nego s bih, jer su iskreniji i ne uzimaju kredite po tamo nekakvim arapskim zemljama koje mi moramo vracati 3. smrt fasizmu imas lijep nick, ali se moze reci i "cak sta vise"
pokupio je to sranje sa http://www.stormfront.org/archive/t-117072
skinhead je zasluzijo titulu ili bar zeljezni kriz... , moze se reci da je spreman za zurnalistiku post ratnog balkana, pa cak mu se moze dati novinarska pohvala, jer je koristio određenu literaturu i informacije, sto nije slucaj sa danasnjim tekstovima koji se pojavljuju u mnogim medijima, a takodje bi se moglo reci da je jedan od obrazovanijih nacionalista/fasista koje svakodnevno srecemo u politici,kulturi i normalnom zivotu naseg Balkana ili ti jugoistocne europe....a to sto je tekst na ovom mjestu i usmjeren prema fasistickoj teoriji, "praksi", je jos jedan plus za skinhead-a jer je izabrao pravi medij da onako strucno skrene temu na ono sto je nasa svakodnevnica... hvala Fasisti na ovako lijepom osvrtu na ono sto se desava pod vecim svijetlom i od onoga sto je postavljeno za SFF, iako je manje vidljivo/ignorisano od mnogih, tako da kad se dogodi jos jedna Srebrenica uvjek mozemo praviti nove spomenike, graditi vece kulturne dogadjaje i turisticke atrakcije za sve one koji postuju Ljudska prava i multikulturalnost, iz zemlje i inozemstva, ....hvala na prosvjetljenju..