Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro jest to sve što kažete u pravu ste za za Adolfa Hitlera Adija al mislim da vi niste ni pročitali \'\'Dnevnik Ane Frank\'\'.A sa takvim mentalnim sklopom i uzimajući u obzir karmu i činjenicu da se SVE VRAĆA ne možete ni očekivati ništa do klanje koje se ponavlja iz generacije u generaciju.Pa i Bog kaže u Qur\'anu \'we men je\'amel misqale zerretin hajren jerreh,we men je\'amel misqale zerretin serren jerreh\'\'(ovo bih vam i preveo al puno je vama to,vašim na žalost sitnim dušama.Sad je po vama sve izmišljeno samo ste vi stvarni i ispravni al ću vam još reć da ste daleko od toga pa odoh malo gledat ........moja stvar
svakako je potvrdjeno da je DNEVNIK IZMISLJEN!!!!!!!! nepismeni novinari, nije ni cudo da to ne znate...
Boli me djon za zidovku. Treba napisati Dnevnik jedne srebrenicanke. Hebli vas zidovi.Kamo srece da ih je lijepi Hico sve potrijebio.
ma PU. TREBALI SU TE PREKLAT.