Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Đuro al nije 20 maraka dobar
20 KM? Da nije malo previše za naš skromni novčanik?
Veliki umjetnik i dobar čovjek...
Pogledao i mogu reci samo jedno. Sranje. Tokom predstave kako ko dohvati telefon rukom on prekida predstavu i nadrkanim tonom govori da se nesmije snimati.. Nakon predstave je doslovno otrcao sa scene neuputivsi publici ni jebeni osmijeh.. Bosanca mozes samo jednom nasankati Djuro i nikad vise.. 20 km za sta ? 2 stare fore o Coli i jedna za Tonija Cetinskog. Uff razguli Slovenac u 3 pm
Hehe, još jedan poduzetnik. Fino, treba čovjek znati unovčiti sve vještine. Upakovati, prepakovati, zaraditi. Sigurno vam se desilo da imate 40 maraka viška u novčaniku... Ako nije, ništa onda, voz....razguli ba.
Sve se prasta al uspjeh ne....20 KM im je puno moj Djuro a hale rasprodane...sto bi neko reko,ru..avom qurcu i dlake smetaju😉😉
@vrisak pitaj studen te mozda tamo nadjes quraca
Sto njih?Bas se guzuish s njima ili sta??
Ima li na youtube cijeli snimak neke prefhodne? Rado bih pogledala
A jes dobro u Saraj'vu, moja Ljubljano...
Skupa ti je ulaznica za vecinu raje koja razumije i voli tvoj humor. Teska vremena moj Djuro. Malo si se zaboravio jer ste poceli 'gostovati' u svom gradu. Ne sumnjam da ce biti puno.
Hoćemo'l š'a ć'emo kak'o će'mo, š'oooo
Ako ti je Đuro lešina,e onda jebiga