Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Dino majmuna che uvek bit 90% tako da...
Covjek rekao jednu veliku i bolnu istinu.
Da su pitao nas sa Klixa mi bi ti to davno rekli. Svi smo super dijagnosticari ali na žalost nemamo praktičara. Svi vidimo probleme ali rješenja ni blizu na vidiku.
odlicno receno drustvo proizvodi nove generacije glupih ovaca blwjaca koji sluze da se ovi kriminalni vladari bogate na njihov racun samo sto ovi blwjci to ne vide zasljepila ih lazna obecanja sda hdz i snsd lidera
@IzetSmriko01 i oni to jako dobro rade
Da, tu je fazon da svaka ( karta) igra, svaka dobiva i samo raspali nacionalizmom u nacionalnim torovima, gdje tri šibicara redovno razapnu svoje tri pokretne šatre a la Cirkus Columbia i u šatro stilu "natjeraju" neodlucne ovce i ovnove "bekane" da se prikljuce svom "stadu". Oni koji su skontali tu prljavu igru bez granica odose preko granice i bez obzira sto se tri stada kontinuirano smanjuju, uvijek ostaje kriticna masa dovoljna da se izbori namjeste.
Stalno se govori o tome kako se ovo društvo raspada, a ono zapravo funkcioniše besprijekorno, jer proizvodi podanike za vlast koja je ovakva kakva jeste. UHLJEBISTAN tako se to zove moj Dino. Nerad i budzet, to spaja nespojive slojeve drustva.
Bravo za naslov. Dakle proizvodimo genetski debilnu naciju. Ko moze shvatiti shvatio je. Ovi tastatura potencijalni revorucionari dozivotno na aparatima.
Dino Mustafić je istinski glas razumne, obrazovane i prostojne BiH.
Dok god 80posto roditelja pusta i slusa dm sat, grand tv sa djecom kija pjevuse te pjesmice nema nama napredka jos sto godina, jer se novi idioti i seljaci odgajaju. Na zalost to je realna prica, seljacko drustvo, seljacka drzava
@Bombonica2305 šta očekivati kada na SFF pola zvanica bude iz te branše.