Brojni umjetnici na Sarajevskoj zimi
0
Dijalog se može uspostaviti muzikom, poezijom, filmom...
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi gore nvedni komentari su slooda izražavanja koja nam je data,nemam ništa protiv aših komentara,samo bi volio pročitati nešto argumentovano,dokazano,sa nekim podastrijetim dokazima (to lopov itd.)ako je to samo rekla kazala onda ništa, ili se iza toga svega krije ljubomora na sarajevo ili nekoga što je sposoban sve ovo napraviti i okupiti sve sa istoka i zapada,Ili bi neko samo pravio kasabau od sarajeva.
Hoce li imo stati u kraj ovom ublehasu i lopovu, pa dokle vise???? Troši se lova budzetska za ovaj idiotizam. Sarajevska zima je manifestacija posvecena ZOI 84 a ovaj idiot je pretvorio u vasar i cirkus umjesto da se prave manifestacije na planinama, da se organizuju takmicenja u zimskim sportovima, da se otvaranje odrzava u Zetri na ledu i slicno. Klosar pravi otvaranja na zeljeznickoj stanici i pred Altom i tako pere lovu, jednostavno: fuuuuuuujjjjjjj mamu ti j.
za šta nam ibro lovu iz budžeta troši, koji smo mi levati....! ibro napravi nas još većim budalama, pokupi ove likove i zaustavi saobraćaj u centru grada svaki dan u najvećoj špici od 3 do 5! isfoliraj da je neki marš mira ili podrške umjetnicima širom napaćene planete...! ma šta te boli ..... što ti svi psujemo!
treba ovog ibru za jaja bjesit u ime oca i sina i duha svetoga nabijem ih svu trojicu na UD i ovog ćelavog majmuna četvrtog
I trbusnim plesom ... to je dobar dijalog :o)
jest zakljucala ova na 4-oj slici :D
Imam prijedlog Da se sva utrosena sredstva na ova islicna desavanja objave u sredstvima informisanja
Nikad vise kulture i pucnjava i raznoraznih lopovluka nije bilo.Jasno je da ovi kulturnjaci pusu lovu iz ovih kult.dogadjanja i pored svga toga moralisu i prcaju o etici a sami si crni ko gavranovi
Ibrahim Spahic kulturni radnik koji od budzetnih para pravi manifestacije i hajruje u vlastiti džep je pravi kriminalac
To Ibro ,uzimas lovu (krades) jos si faca i svi te respektuju
Supljine, idete mi na ku**ac svi, kakav dijalog sta bolan, kakva poezija, kakva muzika, MRS. Sve mi je svejedno uglavnom, nije mi ni do cega, ali brate kad zaustavis saobracaj u centru grada u cetiri sata, na to ne mogu ostati ravnodusan. Mogao si bar u sedam uvecer praviti paradu konja.