Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato nek si ti obrazovan i pametan Faruče, pa te tako neinteligentnog mogu voditi kao žednog konja preko vode, i ako se neko po_sere nasred Ferhadije a Braco Dimitrijević kaže da to nije balega već konceptualna umjetnost i instalacija, takvi \"informisani\" i \"obrazovani\" majmuni protiv tebe će odmah u to povjerovati i krenuti u napad protiv svakog normalnog čovjeka koji u balegi vidi samo ono što ona ustvari i jeste - balega.
kad se to usmrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rime, svaka cast!!!!!
komentari su...ma nemam rijeci...nek\' ste vi svi dali vas \"informisani\" i \"moralni\" sud, a j... cinjenicu da vecina vas nema pojma ko je braco dimitrijevic. da je pametan, odrekao bi se i sarajeva i svega ovog. fuj
satrologija.. odma ce ih prodati na buvljaku
imam ja jedne al\' se talakaju...ne znam mogul\' te???
Rime, svaka čast. 100% si u pravu. Imamo toliko odličnih slikara, fotografa, instrumentalista i ostalih umjetnika, a na bijenale šalju ovog majmuna, koji je postavio ono svoje smeće od gigantske slike nekog de_bila prvo godinu dana na umjetničku akademiju pa sad već 4 godine ista slika visi pored doma armije na umjetničkoj galeriji. Tom liku je vrhunac umjetnosti kad uzme paket iz smeća, obrne ga naopako, izbode nožem rupe u njemu, i zove to konceptualnom umjetnošću. Zato nas svijet i zove \"_glupim\" bosancima, jer dižemo u nebo ovakve magarce koji se ni hljeba ne znaju najesti i nazivamo ih \"umjetnicima najvišeg internacionalnog ugleda\", a oni šalju stare cipele na bijenale i busaju se u prsa svojom neinteligencijom, nepostojanjem bilo kakvog talenta i nedostatkom elementarnog smisla za umjetnost.
Stvarno ne znam koja je svrha ovog. Ova \"umjetnost\" ili kako je nazivaju \"moderna umjetnost\" je nametnut neki novi sistem vrijednosti, kojeg su izmislili netalentovani \"umjetnici\" i sto je najgore nametnuli su to da ce se svako ko protiv ovog ista kaze etikirati kao primitivac. neko ko nema pojma sta e kultura i umjetnost. Dok se daju veliki novci za ova \"djela\" propadaju i nikad ih ne upoznamo brojni umjetnici iz svijeta slikarstva, muzike, kiparstva, pjevanja, baleta, pisanja ... Mozda ce me nakon ovog zasuti drvljem i kamenjem i etkirati kao primjer primitivca, ali sam 100% siguran da ovi \"moderni umjetnici\" su antitalenti u gore navedenim oblastima.
Stare cipele - tene dajem onima koji nemaju sta obuci a ne nekim beskorisnim stvarima od kojeg nema nikakog hajra.
Nek ti mama donira opanke...
JA imam nike, adidas i fred perry, pa sad koje da dam ne znam stvarno, da vam malo opsem, NIKE imaju onaj znak da je tacno crne boje i pertle, ADIDAS one su one za fudbal i imaju pertle crno zute i na kraju fred perry one su bijele imaju ona fini vijenac, pa sad koje da vam dam ?
Bolje da daruju onima koji nemaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel mogu skalature