Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...joj vidi me,ko boem...
- Šta ti misliš o svemu tome? - Ja? Hmm... Ma, ni sam ne znam. Odrastao sam vjerujući da pored tijela posjedujemo i dušu, i srce... ali nisam preispitivao svoja uvjerenje, niti se dublje zanimao za tu tematiku. Jednostavno, vjerovao sam u to, i dan danas vjerujem, ali ne istražujem ništa od toga. - Zašto? - Šta?! Zašto ne istražujem, je l' to? - Da! - Valjda jer nemam nikakve potrebe za tim. Živim kako živim, ali ne postavljam previše pitanja o prirodi života. - Plašiš se odgovora koje ćeš pronaći, ili? - Heh, pa iskreno... a ne znam! Zašto pitaš sve to?! - Ma onako, radoznalost... Nebitno! Nego, jesi li ikada bio zaljubljen? - Jesam! - A jesi li ikada volio nekoga? - Nije li to dvoje isto?! - Nije! Postoji razlika. - Kako to? Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
Nisi loš, ali sljedeći put, bez plagijata! :) Iskreno, tvoje mišljenje dijeli preko 60% stanovnika ove zemlje, ako ne i više. Da li me to dotiče? - ne fermam vas ni 5%. Zato i jeste ova zemlja ovako, u ponoru... prepuna skeptika i kopleksaša niskog samopouzdanja. Ja ću, prije ili kasnije, izaći iz anonimnositi, dok ćeš ti, i tebi slični, iz anonimnosti pokušavati liječiti svoje komplekse, dok god je klixa... Živi ti meni bio, sto godina...!
I ja selamim, za koga god znam da će odgovorit. :) Bez ljutnje, može biti sam Vas svima, kolektivno, izvadio sve nerve, ali kod mene je all in. Znači, nema povlačenja iz ove igre... Ne, prvo ću ovdje izaći iz anonimnosti, čim postanem "popularan i slavan". Ne bih prije, nije neka fora... Sve najbolje! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je ovo lijepo vidjeti :-) Svaka cast, sarajevski "dani umjetnosti".
bolje i ovo nego da se pucaju po parkovima...
Cuo sam da je tamo bio i Ante