Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaze da ne smiju otici u Trebinje? Udruzenje trebinjaca skuplja pare za obnovu dzamije,pomazu islamskoj zajednici u Trebinju.Svaka im cast.A sta ti znas o kulturi za tebe i jest lopata i to po glavi sarajlija od 93\'
Jado jadoviti niko nema nista protiv Trebinja,naprotiv ja kazem da treba otici u Trebinje na trg izvisiti zastavu RBIH i slaviti dane Trebinja a ne to raditi u sarajevu kao najvece kukavice koje nesmiju otici u rodjeni grad,pa gdje su m-u-d-a gdje?
P.S. Da se kojim slucajem organizuju Dani Te-he-ra-na u Sarajevu, to naravno nikome ne bi smetalo, jer to je nasa proevropska orjentacija? Kako u Sarajevu tako ni u Te-he-ra-nu preko 80% stanovnistva ne posjecuje sadrzaje kulturnog sadrzaja niti imaju pojma o mjestu odrzavanja istih, tako da se krecemo u pravom, proevropskom smjeru. Ne znam samo sta re-is misli o ovom dogadjaju, jer je i on ocigledno itekako kompetentan za ovo kao i vi, analfabetni divljaci.
Kome smetaju Dani Trebinja u Sarajevu? Vjerovatno onima koji nikad u zivotu nisu bili u tom gradu niti imaju namjeru, zato sto je toboze Trebinje u RS-u. Uostalom, svi oni koji su na ovom forumu protiv toga sigurno ni ne znaju gdje se nalazi Dom pisaca, niti imaju obicaj posjecivati dogadjaje takvog, kulturnog sadrzaja, pa im predlazem da i dalje ostanu pa-p-ci i da ne kvare ovakve dogadjaje svojom pojavom na istim. Hvala.
U Trebinje,pa pravite i dane i noći!
zbog takvih kao sto si ti RS ce uvijek postojati,umjesto da ih pozoves da dodju posjetiti svoj glavni grad i da vide carsiju ti im ne dozvoljavas,takve podjele ruse BiH,kad Bosnjaci budu zivjeli u RS a Srbi u Federaciji onda se tek moze pricati o ukidanju entiteta,a bit ce i to ako Bog da!
Za ovog pametologa \"lopatom u glavu\", samo informacija da je u Trebinju prije 2. svjetskog rata bilo mnogo više Bošnjaka, ali prije ovog rata samo 18%, 5.000 od 30.000 koliko je po popisu iz `91 bilo u Trebinju. 2001. godine, kada se postavao kamen temeljac za džamiju u Starom Gradu, doživjeli smo ono što i za rata, da nas četnici sa šajkačama i četničkom muzikom napadnu i potjeraju, a bila su to sve naše \"komšije\" i njihova djeca, bilo je balavaca i od 14-15 godina, pa ti skontaj kako bi bilo vratiti se tamo. Onakav lijep grad, onakva klima, onakav vazduh, rijeka...nigdje nema, za mene će uvijek biti najljepši, ali..ako ćeš ti sa mnom, idemo zajedno da živimo ?? p.s. prvo se dobro informiši prije nego nešto pođeš pisati (lupati)
Pa šta zaboga Trebinjci rade u Sarajevu?U Sarajevu da obiljezavate dane Trebinja jel? Tačno onaj kaze \"gdje prestaje logika tu počinje Bosna\". Ko da je Trebinje na Kiribatima pa vi ono kao dijaspora obiljezavate dane rodnog kraja.Hajde more pakujte se i vratite se na svoja ognjišta!!!Trebinje je prije rata bilo gotovo pa Bošnjačko a danas zive duse nema zahvaljujuci takvim ko vama što obiljezavate dane Trebinja po Sarajevu.Sramota a mogu mislit sve neke herojčine ovde po netu.