Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliko kulturno historijsko naslijeđe, vrijedno svake aktivnosti na očuvanju rukopisa i kaligrafija. Veliki pozdrav licima uposlenim na ime restauracije i konzervacije djela, o kojima se objektivno malo, ili ipak nimalo ne priča!
Bio sam tamo i većina knjiga su krišćanskih pisaca, što dokazuje da je islam u bih pridošlica i da nema svoju izvornost kao krišćanstvo.
@Tompson Koliko shvatam, a shvatam, "krišćanstvo" ne postoji kao religija, nego postoji "kršćanstvo" i "hrišćanstvo", slažeš se!? Ti kao veliki zagovornik "krišćanstva", vjerovatno si u ubjeđenju, da prije "krišćanstva", nije postojalo paganstvo, kao i da je veliki dio tih paganskih običaja preuzet upravo u hrišćanstvu u vidu slava, kao i pretvaranje paganskih božanstava u svetce zaštitnike, koji su hrišćanizacijom na prostoru balkana preuzeli njihovu ulogu!? Edukuj se, ne škodi.. P.S. Učini nam uslugu, nemoj više zagađivati svojim prisustvom ovu instituciju, nije ljudski..
A tebi je klix institucija!! Hahahahaha! Ja samo pišep povijesne činjenice! Da si malo čitao i knjige koje ti nije hođa preporučavao znao bi i ti to.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Neka je sa srećom!