Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pivnici skuplja novac za sirijce koji se izjašnjavaju većinom kao muslimani,to su haram pare,haram
Ma bjezi vise°Idu u njemacku i puni su ko brod°Rade pomozi raji po Bosni.ovo je ona" Vidila zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu"
Je li on Nikšić hahaha sve ti je jasno, pa imali smo mi Nikšića koji je na tako drzak način uhljebio brata na dobru fotelju, sada je taj isti glavni u stranci SDP a bajni Željko Komšić iz DF planira sa istim ući u koaliciju. Sve žive lopine i račundžije, pa i ovaj slikar je u 5 dekla.
Primitivušo, uhvati se oklagije.
@Džema hahahahahahaha Kako istina boli, ali................ ne mjeri sve tvojim aršinom i aršinom tvoje najuže obitelji, Tvoja majka, sestra, žena i kćer ako je imaš pa i ja ne možemo nositi isto ime, one su primitivuše, ti to vrlo dobro znaš, one papančice ne ispuštaju oklagiju ili bog zna šta iz ruku a ja, ja sam dama, nemam pojma o čemu pričaš, ja živim kao kraljica i ne hajem za glupostima pita, oklagija i svega onog što čine tebe i tvoje najbliže. Ugodan dan, primitivac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ovaj smrad sad želi , izjednačuje žrtvu i agresora, pljuje po Bosnjacima i sad traži pare od istih, bježi smradu u Banjaluku pa traži od njih
Ebo ti sebi majku tupu pa de se ti promovisi i skupi pare i pomozi nekome.
E moj Damire u vlastitom gradu imaš bezbroj sirotinje stotinu puta gore o sirijaca. Lično sa prozora bezbroj puta vidim kako fini ljudi i žene kopaju po kontejnerima i vade otpatke hrane i jedu. Nisam ja protiv humanosti ali da li se i jedan jedini običan čovjek, ili umjetnik (političare baš briga) sjetio pa da se organizuje nešto slično kako bi zbrinuli vlastitu tešku bijedu i sirotinju.
Svako ima pravo da samostalno odluči kome će pomoći. Eno ti centrala sda pa im ispostavi svoje mišljenje.
damir nije sarajlija a i ima pravo da pomogne kome zeli. sve pohvale za damira
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
..a hoćeš tim kešom platiti račun od struje?😂😂Bosnu i Hercegovinu digao na noge,preplavio internet radi jednog računa od struje😂😂 ..haj što si pobjegulja,al' što si stipsa.."umjetniče".😂😂
Kakva je on stipsa neda uhljebima da mu kradu pare ko nama ostalima sto kradu.
i treba tako... meni je to telekom radio pa jebiga nisam pametan bio ko damir da galamim i idem na sud već sam iz padže izvadio i dao...
Sve se bojim da će novac doći do izbjeglica, mrš bagro.
Ovaj Nikšić je najveći ublehaš u Sarajevu. Zakonom zabraniti njegovo djelovanje.
Nije on obicni, on je koceptualni ublehas. Ponjamke mu se u brkove umjetnicke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)