Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucili su nesto na primjeru Historijskog muzeja: barem jedan dio troskova radnici mogu sami pokrivati, kad imaju prostor, fundus I - ideje ...
Ima izgleda jos pametnih u ovoj drzavi.
Teško je sve ovo shvatiti, prihvatiti, ali mi imamo očito neki nesrazmjer u gledanju onoga što bismo htjeli biti, i onoga što jesmo, stvarno. Teško možda, ali tako je. Za nekoga. Pomirimo se sa sobom. I međusobno, ako je ikako moguće. Biće nam bolje. Bar lakše deverat, ako ne bolje. A dođe ti isto. Valja živjet.
gledajući komentare vezane za cevljanovice i dinu Merlina večeras očekujem 200 000 ljudi na ovom dogadzaju 😀😀😀😀
Hehe, ko čeka, načeka se.