Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pi cka ! Pi cka ! Pi cka ! WOW jesmo lude ...
To ti krst malo previše krmetine pojeo, možda bi se genocidni smrdljivi kompleksašu mogo okupati, smrdiš i ovako vitruelano!!! Hajde sada lagano gusle u ruke pa čuvaj krmad.
Poštujem vaše pravo da radite šta hoćete, ali bih vas molio da mi vjeru, religiju i tradiciju ne dirate. Mislim da na vaše ponašanje ni katolička ali ni pravoslavna crkva ne gledaju blagonaklono a njih ne spominjete. Ne koristite festivale za ispade ksenofobije, pogotovo što vidim da nemate niti elemntarno znanje o islamu i islamskoj tradiciji! I pitanje za kraj-zašto uvijek festivale ovog tipa pravite tokom mjeseca ramazana????
u udruzenju nijedna nije cura zna se sta znaci cura
u udruzenju nijedna nije cura zna se sta znaci cura
EVO JOŠ PROVALA TETKAZILHIĆI: Pitanje: Da li su današnje djevojke drugačije od onih iz vašeg vakta? Teka: -Ima razlike. Ove današnje djevojke i žene su obrazovane, znaju raditi na kompjuteru, ali čini mi se nemaju one ljepote za duhom Bosne. Ne znaju šta je prava sarmica, kako razviti jufku. Jer, drukčije je kada ti razvučeš jufku, pa zakuhaš. Nadalje, ne vidim razloge da se dinar na iskoristi na bolji način. Kada mi žena kaže da je nezaposlena i da ne radi, meni jednostavno tu nešto ne štima. Ja sutra u svom stanu ne bih bila bez nekakvih aktivnosti. Može se bez većeg ulaganja uzeti mašinica za pravljenje pilava i eto jerišta s malo putera. A, to žene neće. Nekako su čini mi se zasićene svega. Kada bi se više zanimale za one jednostavne stvari našle bi sebi u tome odmora za dušu. Ne bi im trebao nikakav psihijatar... Idite bagro, gledajte vaš balijsko-pseudoramazanski program. Ša imate vi ba o ovome komentirati. Razvijajte jufke po vašoj \"unutrašnjoj Gazi i zapadnoj obali.!!!!!!
Evo vam ga još Tetkazilhići! Jeste li o ovome htjel i: Tetka: ...Međutim, svi mi trebamo izgraditi odnos na osnovu kojeg će te neko cijeniti i poštovati. Nije lijepo, ne poštuje se starina, ni običaji. Neće ofarbana kosa s glave spasti ako mlada navjesta skoči pa svom svekru i svekrvi skuha kahvu. Puno je sati od sabaha do jacije. Mnogo se više vremena provede sjedeći u kafiću nego poklanjajući pažnju svojoj majci i slično. Šta onda takva djeca očekuju sutra od svoje djece... ...Važno je znati rasporediti svoje obaveze. Osam sati se radi, a ostalo se može isplanirati. Jer, dan traje 24 sata. Sve ima svoju mjeru. Recimo, duga je i noć. Moj bi babo rekao: Sine, po noći se može skuhati čorba, skuhati hljeb i naučiti još štošta. A, šta žene rade. Naprosto gube vrijeme. Ja znam da je lijepo i ići u pozorište ili na izlete, ali sve to treba svesti u razumne okvire. Može se manje gledati televizor i više pažnje posvetiti mužu i djeci... Halo bagro: je li ovo vaš model?
Navadila se bagra vehabijska, pseudoramazanlije, panislamistički ološ. Sve su to Tetkazilhići mali. Arduančići š\'o im se za ramazanski program na TV-u šepure (sinoć) Halid B. i Dino Konaković. Evo nekoliko savjeta za vas Tetkazilhići od vaše nepismene tetka Zilhe iznad čije razine nikada nećete maći. Pitanje: Očito babo vam je bio autoritet? Tetka: - Ja i dan- danas, a u braku sam 40 godina, nikada nisam dočekala braću ,a pogotovo oca, sjedući. I u kuhinji ovdje ne naumpada mi da bi sjedjela za hastalom da mi se ko pomoli, a da ne ustanem. Rahmetli babu ne znam da smo ikad dočekali kada bi došao s volovima a da nismo niz basamake trčale da prihvatimo volovska kola. Nije da su oni htjeli te privilegije nego je to naprosto tako bilo. Naravno, i žena tu ima svoje posebno mjesto. I onda kada ti znaš cijeniti muškarca u kući i ti sama dobiješ svoje mjesto...
Dijeliti umjetnost na onu koju proizvedu ljudska bića sa penisom i ljudska bića sa vaginom je u najmanju ruku morbidno ... Zabraniti festival kao sovinisticki i diskriminatorski ! predstavljeju zenu samo kao nekog ko ima vaginu i kojoj je to osnovna preokupacija .... Mozda njima i jeste ...
\"ongoing prazniku\" - nepismenost
Dzeno, svaka cast, treba sprijeciti ove nevjernice.
Kako ste svi USKOUMNI, pa to je nevjerovatno, jadan ovaj grad i drzava sa vama takvima, ali eto za nadati se da necete ni daleko dogurati, uzimajuci u obzir velicinu vase inteligencije... A SA-X provodi mrtvu cenzuru, interesuje me sto se na ovoj str ne mogu komentirati odredjeni clanci i fotogalerije? Recimo o clanku Pet stvari koje nismo \'mozda\' znali o ongoing prazniku, stvarno imamo nesto za PROKOMENTARISATI, bar ja imam da nesto kazem o ultra intelektualnom moronu koji ga je napisao/la i jos extragiga onom koji ga je objavio - bez mogucnosti komentarisanja. Ova stranica samo okuplja nacionaliste, neradnike i ljude koje propagiraju medjusobnu mrznju. Stvarno cast onima koji imaju strpljenje (myself included) da citaju ova sranja i upustaju se u diskusije koje ne vode stvarno ni cemu!
i to za ramazan eeee, pa de zabranite i njih, kazu ima medju njima \"lezbaca\"....sve je to u stvari queer samo se drugacije zove...ja mislim da treba reagovati SAFF npr !!! Ako citate SAFFovci de se posvetite raskrinkavanju nevjernica...prodajte tiraz, sto ste ludi...
neke se stvari ne mogu kupiti novce, jedna od njih je i NOTOPRNA GLUPOST KOMENTATORA Samo naprijed Žene!
podržavam ovaj festival - nažalost je neophodan - jer mnoge žene žive s onim što im je usađeno od dana kad su rođene a ne razmišljaju svojom glavom - ako će im to pomoći da se bar malo oslobode stege patrijarhalnog društva, zašto ne i umjetnost je za sve ljude, svi je mogu osjetiti i isprobati možda neko neće shvatiti njihovu umjetnost ali bitno je pokazati sebe i svoj rad i način razmišljanja, biti hrabra a ne skrivati se u 4 zida