Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosimo travu, igramo hrkljus, bikovi nam se bodu, slusamo "Kalesijske zvuke", jedemo janjetinu golim rukama, pijemo klipace, bijemo zene, degenecimo majke, jebemo Boga i ocu i majci.. Majke mi moje, ako ikad meteor udari u zemlju, ima da lupne pravo u Bosnu, negdje tamo oko Travnika, u sredinu!
kako ce se ministrice dijeliti fifty- fifty, kada je omjer 500 000 naprema 2 000 000, sve ti ye*em KRA-DE-ZE ovsko maloumno ??? ma*er li vam ye*em nacionalisticku.
1,5 miliona bosnjaka i 300 hiljada hrvata i dijele pare pola-pola. Hvala svim bosnjackim politicarima za ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
......joooojjjjjjjjjjjjjjjjj.... Nismo nista drugo ni ocekivali ;-()
ovi dani kosidbe, majke mi, isto cevljanovici. livada, neki narod stoji, neki lik pravi show, piva, janjetina. gdje je ovo kulturni hepening, a kamoli internacionalni. gdje potrosise one silne pare za ovo?
Glasajte za Nasu stranku i slicne gluposti pa ce vam HDZ ministri uvijek dijeliti pare. Jako jednostavno. Jos jedan dokaz da Nasa stranka postoji samo da obezbijedi pare Dini Mustaficu i slicnim likovima iz kulture kao sto je ovaj Kresevljakovic. Kad se shvati da je glasati za njih uzaludan posao i da to ne vodi nicem boljem, tada vise nece biti ni ministara iz HDZ-a koji pare iz kulture dijele po nacionalnom kljucu.
Joj sto volim citat komentare ljubomornih bosnji, a jes vam krivo sto su Hrvati uspjesni iako ih mozes na prste prebrojati, Bogu hvala uvijek smo znali pa bola skutori vas mogu kupiti za mekinje, studenti u HZHB na izlazak potrose vasa tjedna primanja... Uvijek se znalo ko je gazda ko rob... bez ljutnji molim... realna stvar.
Znaci uprtit kosu i pokosit oko njihovih zgrada i zarada je zajamcena,al moras kulturno kosit nema jebe...
Apsurd je da se u BiH izdvaja novac za kulturu, što je za većinu građana nepoznat pojam.
Bihać i Kladušu pripojiti u Hrvatsku. Ionako imaju svi putovnice, neće biti zanemareni.
Sve je ovo pustio i dozvolio riđobradi jarac.
Sta se ovde ima ko buniti? Narod trazi da se ovako dijele pare. Ko vam moze ugoditi? Do juce ste ebali mater politicarima sto pare trose na kulturu a ne za ciscenje vodotokova.
Hvala Klixu što ne ćuti o tome i štoi Krajinu uvrštava u ovu "državu". Uvijek se je budžet trošio u Sarajevu i okolini Sarajeva dok su ostale dijelove zanemarili, samo se sjetite da nije bilo Krajine kakav bi rat tad bio. Lijep pozdrav iz Cazina
Neznalice, niste krivi jer ne znate ali barem se raspitajte pa najviše novca treba dati jednom jedinom neponovljivom, najkulturnijem, najsposobnijem, jednom jedinom čovjeku koji je Bosnu i Hercegovinu prosvijetlio u svijetu, čovjeku koji se bori protiv BH primitivizma i čovjeku kome na njegovoj sposobnosti. znanju, uspjehu, i svemu naj naj zavide mnogi i ljubomorni su na njega a koga ,,pljuju,, Federalni glupani, neznalice, primitivci, poluljudi, pljuju ga oni kojima je da bi se potpisali potdrebno 30 minuta dakle novac za kulturu trebba dati VELIKOM GOSPODINU DINI MUSTAFIĆU!!!
Bura odnijela pare, dok su sami krali, nisu ništa pisali.
Samo kosi, biće para. Ne daju Treći, a to koooošta. hahahah
Ma hajde, glasacemo opet za iste i nikom nista
Bakire ako ne znaš šta je kultura i kako novac za kulturu treba pravilno da bude raspoređen u Federaciji nije sramota da se konsultuješ sa ljudima koji to odlično rade i kome je to profesija dugi niz godina. Takvih, odnosno stručnih ljudi za kulturu se u Sarajevu, na sreću, još može pronaći, istina ne puno ali ih ima pa se malo pozabavi time uozbilji se bolan ne bio šta nas sramotiš više. Ako ne odvajate za teško bolesnu djecu (vaša ogromna sramota da vam podmladak umire jjer niste kadri da ga liječite) ono bar pitaj stručne ljude i neka ti kažu da jje budalaština tolike paredavati koscima. Bez kosaca se može novac sedaje u onu vrstu kulture od koje će kompletno društvo imati koristi.
'ta će nama kultura!