Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino ste ovo uredili
Raja vjerujte mi kad vam kazem ima se dosta toga za vidjeti u muzeju, jos kao klinac sa skolom i poslije toga 7 posjeta, uvijek sam uzivao. Ovo treba sacuvati od propadanja, mnogo historije je tu, mnooooogo.
Vidim raja pise 8 maraka je ulaz, vrijedi i vise da bude, ko je u mogucnosti neka ode sa djecom, djevojkom, nebitno platite ulaz da se ovo sacuva, ja idem iza vikenda fasciniran sam, hvala klixe!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepo, pozdravljam
Sramota me priznati, ali ja ovdje nikad nisam bio. A koliko mogu vidjeti bogata zbirka eksponata je za vidjeti. Najviše me iznenadjuje kako je dobro uredjeno, u rangu velikih europskih muzeja. Sljedeći posjet Sarajevu obvezno u Zemaljski muzej.
Hocemo jos ovakvih zgrada
kad je dzaba i sirce je slatko
Slika 20. Bosanski zmaj!!!! I sve je super, samo na ulazu stepenice da noge slomiš, to bi dalo za par hiljada renovirati!
Danas je kultura bila na drugom mjestu, u Hastahani.
Bio sa porodicom, “svetski a nase” bravo Muzej.
Broj i turisti??? Hahahaha! Slovačka je za njih turistička velesila
Bijo sam i puno za mene je ovo bilo psihićki me iscrpilo moro sam kod nesiba na pivu i ćevape da gledamo utaknicu da se povratim sebi
Ima nade za ovu djecu i njihove roditelje. Korisno, zanimljivo. Bravo za novu postavku, uz sve teškoće koje nažalost prate muzeje i ostale institucije kulture.
Tako je malo za promjenu i u muzej a ne samo kafane i narodnjaci
Koliko kosta ulaz inace?
8 maraka
Odrasli 8 KM, penzioneri 3 KM, djeca 6-18 god 3 KM, djeca mladja od 6 besplatno. Na internet stranici muzeja stoji "Ulaz u Muzej između 18 i 19 sati je besplatan za djecu i penzionere, dok odrasli plaćaju kartu od 3 KM".
Velik izbor vazni
neki dan sam bio u mozeju i pored mene i zene je bio samo jedan turista
dzaba minusi nece promjeniti cinjenicu da je jako malo posjetitelja muzeju. pa ljudi tu 30 godina zive i nisu nikad krocili nogom
Koji turisti? Hajaaaaa