Komentari (625)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi Fudu zaj*bavali da je derpe...
...zasto nikad ama bas nikad, neki baustelac, mehanicar, rudar ili neki drugi covjek koji bas pravo krvavo zaradi novac ne uradi ovakvu glupost od sebe? Ama bas sve ovakve spodobe proizilaze iz nekakvih lezihljebaroskih poslova.... Pa ovo je grijeh odrzavati na budzetu!
Ocito se vise haljina ne moze nositi ako nisi obrijan :D
Pa šta je ovo grob te hebo.ccc fuj.
Like, who gives an actual f$$k?
Nisam ljubitelj Božinog lika, stila i djela, ali svaka mu čast kako je uznemirio tolerantne likove što čine većinu ove učmale i primitivne čaršije. Progutajte svoju pljuvačku pa vi učinite nešto veliko, smjelo i svjetsko da pokažete i Boži i meni i svima drugima kako se to radi - ili jednostavno prestanite srati u svojoj bijednoj internet anonimnosti.
bacti ga odmah sa avazovog tornja
pedercina
Svaka čast Boži. Na njegovoj hrabrosti da pokaže ono što jeste, u državi u kojoj bilo koji oblik nekonvencionalnosti nije dobrodošao. Ja sam heteroseksualac i ovo ne govorim iz ličnih interesa, ali svakako smatram da Božo i ljudi poput njega ne zaslužuju da budu diskriminisani bilo gdje u svijetu, a tako ni kod nas. Sve ima pravo da živi svoj život kako on želi sve dok nikog drugog ne ugrožava. A vama homofobima bih preporučio da se malo edukujete prije nego što drugima sudite. Postavite se u kožu homoseksualca i razmislite kako bi se osjećali da vas neko vrijeđa i diskriminiše iako nikom ništa niste ružno uradili. Na kraju krajeva živimo u demokratskoj državi (ili to bar pokušavamo da budemo) i budimo malo tolerantniji.
Kako ovo moze biti normalan covjek, kako?
Čudnovati kljunaš -_-
Čudnovati kljunaš -_-
Ponosna sam na Božu! U ovako zatucanoj državi uspijevati biti svoj, za to treba hrabrost!
Bože pomozi Boži i sličnima
Dok majka pada u sevdah,opijena "sevdahom" Vrece,sincic skoci pa se zarovi u mamin ormar. Nadje lijepu haljinu. Pristaje mu bas kao Vreci. To treba da je tako jer mama voli. Mama privuce sincica,okrenu ga jednom kao balerinu,ona haljinica zaigra. A majka,sva u sevdahu,kliknu: "To sine,hajducino moja! Sinoc kad se vracaaah iz toplaa..."
Green se taman dosjetio da obuce zeleno odijelo nebi li se istakao, a Vreca Bozo ga izdominirao drecavo zelenom haljinom... Fudo na aparatima
Nisam se odavno ovoliko ismijala komentarima... Hvala Božo..:)