Miki Manojlović za Sarajevo-x.com
0
"Bosna i Hercegovina je vrh evropskog eksperimenta"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glumcino , da je takvih ljudi kao sto si ti na ovim prosorima gdje bi nam kraj bio , nikad zaboravljeno RAZVALJUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh super postujem misljenje dobar intervju hajmo sada pokrenuti experiment = te stvari pojasniti nekih 3/4 stanovnistva BiH koji imaju obicaj da zive u sr.vijeku ili su evoluirali u ovce kojima treba coban i sl.
NE NE MIKI JE POMIJESAO DVA TERMINA AGRESIJA I EXPERIMENT PA NIJE VOJSKA DOLAZILA NA BOSNU IZ JAPANA NEGO ZNA SE OTKUD.ELEM AKO JE EXPERIMENT ONDA TO TRAJE VEC 1000 GODINA KOLIKO JE I STARA BOSNA A NE OD 92 KAKO TO NEKI VEC SMATRAJU.REKAO BIH KLASICNA PREKODRINSKA DEMAGOGIJA I IZVRTANJE CINJENICA.MIKI STAY OFF THE POLITICS
UREDU, bio je rat? I vi cete da radite po takvim pravilima i zakonima ... i TO JE TO? Vi srbijanci vrlo lako zaboravljate upravo KAKAV je to rat bio ... ma i ja bih da sam na vasem mjestu.
Svaka čast MANOJLOVIĆU na njegovim glumačkim sposobnostima ali ako kaže da je Bosna eksperiment onda treba da shvati da je i Srbija eksperiment Evrope jer do tog eksperimenta je i došlo jer je njegov glupi narod omogučio Evropi i Americi da prave eksperimente ovdje na Balkanu,čak ih je i Miki u nekoliko uloga pokušao osvjestiti kao n.p. u filmu Rane ali to izgleda čobani ne svataju...........
Ja jucer upitah za nagradu, ali ocito je da novinari sa-x ne citaju komentare citatelja. Znaci li to da su karte podijeljene izmedju radnika Vaseg portala ili?
koliko su karte??????
Miki bi voleo da je BiH deo velike srbijice.Onda ne bi bilo nikakavih eksperimenata,tekao bi med i mleko i i igralo bi se užičko kolo nad leševima pobijenih nesrba i pevalo te opijalo do ludila.Ovako sve je to propalo i lupaju se gluposti o bosni najlepšoj zemlji na svetu.Miki razguli ti u srbijicu i gledaj da li je srbijica vrh evropskog eksperimenta.
Ja ne znam kako je interview mogao proci bez pitanja o Kusturici i poredenja njegovog gledanja na svijet sa Krlezinim. Jadan je ovaj interview.
bas tako,onako kako ne treba ..opit uspio,pacijent crko !
Projutubajte ili proguglajte pjesmu \'ovde - riblja corba\' i sve se samo kazati. Ne sjecam se iz koje je godine ali ko da je snimljena juce
suknu im ga miki i to sam tako!....jos se bosnje nisu skontale sta ime napisao! kontajte ima vremena!
odlican intervju, bravo miki!
i sta je ovo \"royal family\" ??? hoću i ja da budem kralj i da imam zlata i dvorove
jednostavno ovo je veoma jasno da će uskoro početi nemiri i na balkanu i u nasoj BIH. Treći svj. rat je počeo i to je rat kojem će vrhunac bit da u svakoj drzavi na planeti izbiju unutarnji nemiri i globalni građanski rat u kojem kao i u svakom ratu samo pojedinci izvuku najveću korist. Rat kod nas će se ubrizgati injekcijom koja je već ubrizgana skoro do kraja samo se testira strpljenje ovog napaćenog naroda. Postaćemo robovi jedne svjetske vlade koja će imati zakonsko pravo (koje cemo mi izglasat) da bilo koga od nas lisi zivota. Jedan od glavnih razloga su zemlje velike sile popu amerike, kine rusije itd koje su u dugovima do guse pa moraju da ratuju i pljačkaju nase resurse. I da gledao sam arivalse i kamaru jos dokumentaraca i vjerujem da tu ima makar malo istine. Nemam posla, nemam para, nemam nikakav cilj u zivotu, brojim dane.Kao pojedinci ne mozemo nista, mozemo promovisati mir i ljubav i izbrisat ce nas sa lica zemlje kao i svakoga ko je odstupao i zalagao se za slobodu i mir
pa i miki je legenda dajte ga u komitet,mislim sve da bude legendarno,nek bude kondicioni trener sto da ne
Neka oprosti gospodja Evropa, ona nema spomenike kulture. Samo Bosna ima spomenike kulture, Stecak! Sta je stecak? Olicenje gorstaka Bosanca. Sta radi Bosanac na steccku? Digao glavu, digao ruku, ali nikad niko nigdje nije nasao stecak gdje Bosanac kleci i moli, gdje je prikazan kao suzanj.