Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav dobrim našim ljudima u dijaspori.
Mogli ste napraviti i koridu!
@Ratko Mirić Falilo im Srba da ih navabe da se bodu. 😁
Zivjela Srbija
Mislite Bošnjački festival kulture i tekovina? Ja samo vidim fesove i dimije!
Drini koja Bosnom tece Oprezno pridjose dva jelena, I napivsi se vode rekose: Bosna je ova k'o smaragad zelena. Kraj stijena zuborom Neretva tece O kamena se lomec' rebra, Otmjena lasta jedreci rece: Bosna je ova sva od srebra. Kroz polja krisom Bosna tece Nad njom oblaci bijeli stoje, Lebdeci nestasni leptir rece: Bosna je behar bijele boje. Sa mnostvom zvijezda udje i vece Ugasivsi razigrane boje dana, Ushiceno lane tek prosaputa: Gle, sva je Bosna ozvjezdana!
@BH_Faraon ...pod zvjezdanim nebom sumori Una, kristalno jasna, zivosti puna, pa ona sama tiho rece: Bez Bosne nase nema nam srece :) (na brzinu, ne zamjerite)
Cuj Waterloo, hej...
dok vas trump ne locira
fujjjj kakva seljadija treba Amerikancima dati orden kad su dospustili ovim govnima da žive tamo
Pusti te gluposti Babini,Alijini..! Naši su! Lijep teferič!
@Velez4za Normalno, pusti papke. 😉
Ovo su babini,njihovo je sjediste u Iowa.Nemaju oni i ostali Bosnjaci nikakve veze,niti zajednicki stav.Dva svijeta razlicita.
@anamoon Haj ne njajke.
Dobar ti taj satro...Jes' to u kladusi naucio,kod booooobe??
Nije to bosanski teferič, nego bošnjački.
@RobertoCarlos ko se odrice bosne, koja je bila srpska, sto bi se odrekli u vasu korist koji ste se priklonili okupatorima BiH i sada je svojatate, bosanac je geografsko odredjenje i mi nemamo nista protiv toga...
@vitezoviredazmaja Takozvani Srbi u BiH su se pojavili u 19. vijeku, do tada da si bh. pravoslavca nazvao Srbinom zalijepio bi ti šamar. Sve su to bili Bošnjaci dok nisu prevareni od Srbalja da se odreknu svog identiteta. Od tada propadaju i ginu za njivove sulude ciljeve.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)