Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dekavejci klixovi da pročitate bilo koji njegov komentar shvatili biste koliko su vaši komentari ovdje većinom glupi . Evo jedan njegov aktualan : "Rvati pošalju desetak huligana u Srbiju i Srbi ih polome. Mi iz Bosne pošaljemo desetak huligana u Srbiju, a Srbi ih izaberu za predsjednika države. Nije čudo što su Rvati proglašeni najglupljim u regionu." 😁
Još jedan njegov : "U ponedjeljak pred zgradom Vlade FBiH održat' će se protest 2.000 policajaca. Skup će obezbjedjivati Manijaci i Horde zla."
Prije nekoliko milenijuma, narodi koji su tada naseljavali te prostore ostavljali su mnoge toponime i gradjevine. Do prije samo 100 god., u Crnoj Gori bi otac sinovima ostavljao zemlju u unutrasnjosti a kcerima obalu, jer ju je smatrao bezvrijednom. Turizam je to promijenio. Malo stariji ce vam potvrditi da je vacina priobalne CG i Dalmacije bili potpuna bijeda. Cak veca i od Hercegovine. Danas se divis moru a ne zitnim poljima., do nekog novog trenda.
@MaloZbogomMaloVozdra tvoj nivo iq-a te sprijecava da skontas o cemu je covjek postovao uopste.kakva crna duzina obale
@MaloZbogomMaloVozdra sila i ljutnja obicno dolazi iz nemoci.jos jedan znak niskog iq-a.praktican primjer balkanskog zatucanog indijanca ;D
jesi li ti našao svoje mjesto? Ljudi koji samo kritikuju gube vrijeme. Morate pronaći balans sa sredinom, ako ne ovdje onda negdje drugo. Inače gubite vrijeme. manite se kritike, ostat ćete gladni.
Ako je smijesan ko i sto mu pise na majici, obrali smo bostan
Papak sa dna kace i duhovit ponekad.
bosanski se piše malim slovom, novinarčine!
nemoj biti bukvalista hehe ;-)))
@zmajcekSaUne zmajo iz potaje 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Politika je nastavak rata drugim sredstvima.
Dr.Kova je dominantan twitteras...
Znaš li ti išta raditi?
On je uticajni twitteras twitter zajednice :D
a ja sretan što nisam u njoj
E jesi ti nek faca
with all due respect, ali ko je ovaj debil?
Odma dati seljacini posao u bejha telekomu
znaci profesionalni twiteras
a koji si ti sad *urac, poserem ti se na sesir i tu isfuranu majicu sa porukom
serator, klasicni
Dr.Kova je dominantan twitteras...