Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se sjetim Olimpijade 84. za koju je on bio odgovoran samo mogu reći SVAKA ČAST
budalo sjecas li se Milke Planinc?
silentbob2 sjecas li se dolly bell?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iako te zemlje vise nema, nas moderni identitet bez Jugoslavije ne postoji. To je bila civilizacija.
Srboslavija je devedesetih ostala. Tu nije bilo mjesta za BiH.
"kada se sjetim", pamtim studentske demonstracije "68, na spisku razloga pobune studenata je i nejednak tretman studenata, dok je Milka Mikulić studirala u Parizu i svaki vikend dolazila u BiH, mi nismo mogli plaćati ne prehranu u studentskoj menzi, a da je bila samo ona jedina......
Planinka
za vrijeme njegovog vremena išlo se u Trst po farmerke, kafu...., sve uvozne firme bile u BG, od Bosne stvorena rudarska oaza i teška industrija...
bio sam savremenik djelovanja B.M., po meni imao je mnogo zasluga i velika ličnost, međutim 1968 g. dok smo provodi
Bosna moze biti uspjesna samo ako se pitaju hrvati kao broz i mikulic. Srbi i muslimani su recept za tragediju.
Branko Mikulić je puno više uradio za našu zemlju nego npr. ef. Đozo koji ima brojne ulice pa i škole a Mikulić jednu ulicu na Dobrinji. Eto u šta smo se pretvorili....
Isprdak jednog totalitarnog režima koji je na račun oca došao na poziciju, od 66. do 75.2 milijona ljudi je otišlo iz države, država mu je bankrotirala 1982. bankrot od kojeg se nikad nije oporavila a da je bilo para nebi se raspala.
Koji je ovo velikan! Gdje je spomenik, ulica, nešto... ?
Bugojno 1976-te.....Bugojno 2021-prvE :(((
Svakom radniku je oteo čitavu plaću za ZOI,a on dobivao zlatne lente,radnička klasa ispaštala,drugovi partijaši uživali,dok su radnici skapavali i još morali da aplaudiraju ''drugovima''.
User8186 Evo moje dvije plate za ZOI 2024-te ;) More'l bit?? :D
Borio se za napredak i razvoj BiH dokraja zivota.Kad razum zavlada ovim prostorom,istrazivanje i analiza ce pokazati njegov,Pozdercev,Bijedicev i drugih doprinos u razvoju BH drustva.
Koliko je toga u Bosni i Sarajevu izgrađeno za vrijeme njegovog mandata, da ovi lopovi iz SDA za 30 godina nisu stigli sve popljačkati.
on je bio samo figura, da je bio bilo ko drugi isto bi bilo. Kao Skaka i žičara.
Branko Mikulic, provodio svoju politicku ideju kao sto je to OZNA cinila nakon 2 svjetskog rata. Ko god da je neko rekao nesto protiv partije mogao je da bude siguran da ce ostati u zapecku, kako u karijeri tako i u svemu ostalome. Obicni piun partije kome je vlast udarila u glavu. Mnogi je zavio u crno...
Ovakve gromade mi više nikada nečemo imati, današnji uhljupi nebi mogli ni cipele čistiti ovim gigantima.
Sto Kliks dajes prostora botovima koji prepadaju gradjane ratovima i pobunom protiv bosnjacke politike. STOP BOTOVI SJEME VAM.SE ZATRLO. Ko je ukrao pare od respiratora, proveo pljackasku privatizaciju, afera Causevic, ko je dao domove narida snsd i hdzeu!! Munafici botovski. Pokrala i opljackala nas je stranka koju branite.
A sad imamo sda
Kakvo bi gubljenje vremena bilo citat ovu knjigu, osim mozda ako sam placen za to ili ako mi je poso da citam