Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije - carevi pare i magle...Najveći prodavači ničega, na mapi...
pa u Sarajevu vlada stanje daj da se od nekoga ili necega tudjeg zivi i meraci. Sarajevo bi potrosilo sve pare svjetske banke, i nista se vidjelo ne bi. I dalje bi kukali kako je lose, i da je neko tamo kriv, a da im je guzovace ....to je glavna stvar, guzovace
Kad bolje razmislim ovaj SFF je pravo sranje od kojeg gradjani nemaju nikakvu korist
Razmisli ponovo.
de neprovaljuj se, imaju sigurno vise nego sto imaju od cijeloga NVO-a i ostalih medjunarodnih "donacija" i organizacija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako su ono BHRT voditelji koji ispred Narodnog pozorišta vode i prenose događanja s crevnog tepiha, komentiraju i pitaju, onda su to najveći tv papci + što ne znaju ni engleski, nabadaju nešto. Bruka i sramota, jad!
Dobra ona voditeljka :P
Bem ti primitivan narod, a jeste vi Sarajlije nizasta zaista, pa vama BOG nemoze ugodi. Samo nesto kenjate i imate neke komentare na svaki dogodjaj, pa zar vi mislite da na filmskom fetsivalu u Cannes ili u Berlinu ima svaki "seljak" pristup, i da su tamo samo neke "superzvijezde", budite da zeli IKO uopste da dodje, a da znaju kakvi ste i sta mislite nebi im ni palo napamet da uopste dodju. Po vama mi bi trebali da i dna danas jedemo grahu svaki dan, sviramo na gusle ili pjevamo gange, vozamo se kocijama, hodamo u opancima itd itd jer cim neko zeli da napredujemo vi samo pljujete. Dobro je moj djed jednom prilikom reko: "Sine, sa gospodinom koji je rodjen i odrasto u koznim cipelama i nepismen seljak moze porazgovarat, al gospidinom rodjen u opancima a docepa se kozni cipela nemoze ni magare da se sporazumi".
Dobro si opopemuo, nije ni bila namjera da svrstam sve na crvenom kartpeom kao neka "gospoda" nedodirljivi ili iznad obicnog naroda a tako nije bila ni namjera svrstat sve komentaotore u nezahvalne "seljake". Al jbg, moramo sve da vidimo iz neke realne perspektive a ne ponasati se kao sto rece Hoolbroke u tajnom depesu Washingtonu za Carl Bildta: "Carl Bildt se ponasa kao Tornjak a nesvhaca da je ChiuaHaHa". Tako imam osjecaj da i mi Bosnjaci nekad imamo pogresan pogled o nasoj zacajnost u svijetu i trebali biti malo skromniji u slici od sebi. Pozz
sad ce se napit ko letve i najest janjetine, narod casti placanjem pretplate.
Ima se, more se :) Pa nek narod plaća koktele, hoću reć pretplatu. Odjavio sam telefon! Ako mi dođe račun za TV pretplatu uz račun za struju ima i struju da odjavim. Nema više labavo!
Eto gdje se preplate sljevaju, nekom se pravi posao na kazun drzavnog preduzeca, jadno je to sve jer iza ovog samo stoje pojedninci upleteni u mutne radnje.
Sve gabor do gabora, jedino Maja na nešto liči (mada je fulila večeras haljinu). Ali eto, nisu oni tu što su lijepi, već što su prijatelji.
Šminkeraj. Haj neka.ba. Lijepo vidjeti.
..gle'aj zije valentina :)
propo i on (mislim fizicki)