Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si samo jadan.
samo jos jedna od seljackih parada. jednom bio i vidio, uzas, katastrofa da se grupica bahatih seljacica koji da nije bilo rata bi vjerovatno po svojim selima u BiH bili uzorni djikani, bave najsvjetlijom tackom BH kulture. ja da sam fimadzija iz BH javno bi se pobunio da neko sa njihovim djelima takvu sprdnju pravi.
Izvinjavamo se. Umjesto \"Bosanskohercegovačkom filmskom festivalu\" treba da stoji: \"Bosnjackom filmskom festivalu\" Organizatori: Bosnjaci Njujorka