Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promovisati citanje,iscitavanje i ucenje.Ispravan put u zivotu.Bravo za ovo
#Bosanski1Ljiljan tako je, knjiga nam je istinski prijatelj kroz život, besplatna godišnja članska za biblioteku svakako će dobro doći
Divna vijest.Vratiti se onim starim istinskim vrijednostima i caru citanja knjiga cije listove pod rukom osjetis.
@ChuckNorris Sta fali to Kindlu i ostalim spravicama za citanje ? 😎
Tako krasna vijest! Ja sam se odmah uclanila, ove godine besplatno :)
Kada će se Koldžo sjetit?
Ja licno se najvise odmaram uz knjigu, pogotovo u ovom zimskom periodu. Treba omladini vratiti ovaj pravi nacin uzivanja. Zamisao savrsen, projekat odlican!
Treba ljudima vratiti onaj osjecaj za citanje kao prije. Danas smo zaboravili i kako je novine drzati i listati u rukama. Odlican nacin da nasu djecu i omladinu podsjedsjetimo na ono nase citanje i uzivanje!
Knjige su odličan bjeg od svakodnevnice, skuhaš kaficu, pojačaš grijanje i knjigicu u ruku. Ovo je pozitivna vijest za sve ljubitelje čitanja.
Super ideja, biblioteka se konacno razvija u pravom smjeru, imaju i elektronske citace knjiga za one malo modernije ljubitelje knjige
Tuzno je vidjeti da citanje ljudima postaje hobi, a ne svakodnevnica :( Ovako se promovisu prave vrijednosti, pa i ako se samo po jedna knjiga procita kroz ovaj projekat, uspjeh je
He he divna stvar, samo steta sto postoji ogranicenje u godinama
Ima nas jos koji volimo citati! Tuzno je vidjeti gradske biblioteke prazne.
Mislim da je rijetkost procitati ovakve stvari u danasnje vrijeme, pa divnoo od Opcine Centar sto izdvaja sredstva i za ovake stvari
Bas lijepo,posebno za mlade koji zele i vole citati,a nisu u mogucnosti da izdvoje novac za clanarinu.
Veliki sam ljubitelj knjiga i nadam se da ce se ovim motivirati sto veci broj omladine. Zalosno je vidjeti da je iz godine u godinu sve manji broj citalaca, posjetitelja sajmova knjiga i da rijetko ko osim lektire ima interesovanja da ista drugo procita.
Bravo, bravo! Znanje je moc 🙂
Bez obzira na sve vecu popularnost interneta odnosno knjiga u digitalnoj formi,odlazak u biblioteku i klasican nacin citanja knjiga jos uvijek mnogima pricinjava veliko zadovoljstvo.Nadam se da ce ove kategorije iskoristiti besplatan upis.
Odlicna akcija,besplatna clanarina je najbolje rjesenje kojim se podstice citanje i povecava broj mladih korisnika.