Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnik svi gradjana. Uz vas smo!
Magacin Kabare = Magacin doslja, hipstera i dezertera!!!
magacin kabare je sdp-ovski projekt jer pola sdp-a se opija kod zaninog tate u kafiću, načelnik je to morao dati po nalogu politike, a ovaj kabare je ionako sranje koje ne promiče kulturu nego gole guzice, pijane glave i napušene tipove. jadni mladi ljudi kojima magacin kabare ništa ne plaća i kao to je dobro za njihovu promidžbu, a dobro je samo za promidžbu režimske netalentovane glumice
I jesu li se zguza? I ksko im je bilo? Mislim, nigdje veze ni informacija, a kamoli da je mladjahni dosljo Kasumovic iole poznat glumac!!!!!
Što jednostavno ne napištete Damira Fazlinovića? Tc Tc Tc...Morala sam googlat da znam ko je Otaj M.K.!
Jel to i Bećirević gej?