Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo rokaj Feđa
Lik je nevidjeno arogantan i prepotentan.Uz sve to, po srbiji pljuje po odbrani BiH i njenoj armiji.Knjiga je odron, sve ono sto je prezivjelo 70 % njegove generacije, osim sto nije svako bio narkomancina kao on.
NEBITAN LIK TOTALNO, ZBRISAO IZ RATA, I POSTAO FGR-ovski TOP MODEL. VRATIO SE U SARAJEVO NAKON ŠTO SU GA DRUGI ODBRANILI - A ONDA U SVOJIM SKRIBOMANIJAMA TE KOJI SU GA ODBRANILI NAZIVA BUDALAMA, JER SU ETO GINULI ZA SDA. A ON KAO SLOBODOLJUBAC BI SE VRATIO POD BILO ČIJU ZASTAVU MAKAR I ČETNIČKU.
Ne mogu ozbiljno shvatiti osobu kojoj je maksimalni kapacitet razmišljanja došao do toga da se negira postojanje Boga i krivi vjera za zlo u svijetu. To je ono što bi Englezi rekli, "tip of the iceberg", tek nakon što se prodje ta faza razmišljanja i ode dalje i više od toga, uvidjet će čovjek da je ustvari sve zasnovano od strane Uzvišenog. Ponekad upravo zbog toga, imamo ljude koji se izjašnjavaju kao ateisti koji više vjeruju u Boga nego drugi.
Roman posjedujem, predobar je. Preporuka svima.
Vise se Pravi.lud nego sto jeste Glumi ludilo i alternativu a samo pare ganja
Baron Minhauzen priča
Ne kontam sto se ovom drogeru daje ovoliki medijski prostor