Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džini su podizali velike kamene blokove, drevni egipćani su poznavali nauku sihra jako dobro.
kako su ih tovarili ili podizali na visinu u toku gradnje ajnstajne arheoloski
Bosanski poklon Egipcanima, kopirali visocku piramidu, da i oni nesto.
Oni nemaju pojma kao prvo ko je pravio i zasto su pravili piramide. kazu grobnice, a nikada ni jednog faraona nisu nasli unutar piramide. Nemaju pojma kako su klesali kamenje. Granit koji je jedan od najcvrsih materijala kazu da je klesan sa cekicem i majzlom. Danasnja tehnologija je u stanju da prebaci 300 tona tezak teret, a megaliti teski kao onaj u Balbeku 1200. Nasli su i teze.
Obmanagić na aparatima
Sigurno nisu potomci Arapa. Arpi jos nisu skontali kako se siju pantolone a kamo li da nesto naprave. Oni su okupriali naj napredniji dio svjeta u to vrjeme i pretvorili u pjesak.
a Fadilu na raspolaganju GP" Euroasvalt " pa opet ne može za četri godine napraviti ni metra autoputa
Egipćani su bili srbi i vjerovali u kuroslavnog vasilija ostroškog hahahahaha
@IjiIjanzIatni92 Ma jok ba....kaki.............yebem ti sjeme srpsko
kako su ih tovarili ili podizali na visinu u toku gradnje ajnstajne arheoloski
Energetska polja piramida su služila za punjenje vanzemaljskih letjelica energijom, piramide su benzinska pumpa za nlo...
Ma to to vam ništa nije istina.Piramide su gradili djikani iz Gornje Djikanije(gornja-nebeska).
Ma to manje vise kako su dovlacili nego kako su oni napravili ta cuda tako reci bez greske kako bas me interesuje
Egipat je bio sila, centar civilizacije i kolijevka zitarica za Rim. Onda su dosli Arapi, protjerali Evropljane, poubijali sve nemuslimane koji nisu htjeli prihvatiti Islam i poceli unistavat sve ili prepustili vremenu. Da Zapad nije izmislio Egiptologiju sad nebi imali hljeba da jedu. Genetska istrazivanja su otkrila da mumije imaju 30% slicnosti Evropljanima a samo 1% sadasnjem Egipatsom stanovnistvu.
Tako je Islam unistio i nasu Istoriji. Sada samo genetska istrazivanja i arhelogija mogu otrkriti ko smo. Moraju nas paleontolozi studirat kao fosile.
@EXM Kakve si sad debilnosti napisao ja ne mogu da vjerujem. Kakvi evropljani? Danasnji egipcani koji zive u Egiptu su skoro pa genetski poptpuno isti oni egipcani koji su zivjeli prije 5000 godina. Debilu, kakava ti je to logika? Pa pogledaj nas. Dosao nam islam. Jesmo li mi danas Turci ili Arapi? Naravno da nismo nego smo evropljani. Ne moze ti vjera promijeniti genetiku, some jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gradili ga bolan Srbi, Sfinga je ustvari tradicionalno divlje krme. A ovi mitološki bogovi su ustvari stari Srpski bogovi, Srbi su kasnije odma bili pokršteni prije Isusa. Tako da je Isus bio srbin i pričao srpski ali to sve zapad i vatikan zataškuje.
@IslamskiHalifat No ko je gradio piramide u Viskom? Prvi Bosnjacki kalifa Alija al-Izetbegowi?
Svašta,toliko teške blokove da vuku "čamcima",nema logike,jer ta težina koja se mjerila tonama,sumnjam da bi koji čamac mogao da ispoštuje.