Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka ima maramu na glavi pa je zato \'kao da prodaje cigare na pijaci\' - e primitivni zaguljeni fašizoidni jadu.
a kojem to filmu na premijeri se ne aplaudira?
gledaj Mariju, obucena kao dama i Europljanka a gledaj ovu pacenicu, kao da je jucer iz Anadolije sljegla ... i to bi u Europu ?!
Evo u Avazu Aida kaze super tekst o njenom filmu, pa da da ga onda predocimo javnosti, a tekst kaze:\"Qu’est-ce qu’un film utile ? Djeca, de la Bosniaque Aida Begic. Parce qu’il nous avise de l’après-guerre civile et ethnique dans laquelle vivotent les différents éclats de l’ex-empire yougoslave. \". U prevodu Aida nam ukazuje na vrijeme poslije gradjanskog rata....\" Aferim Aida!
ajd\' ne budali. ko je koga zvao na pomirenje: Aleksa Santic poturice ili obrnuto. Ostajte ovdje, sunce tudjeg neba...\" ...ali necista savjest nije dala da se ostane vec se Bursa na silu zavoljela... mene je GRADJANSKI RAT otjerao iz Bosne, ne agresija.
Mozete li vi sta muslimancici napraviti a de ne prosite i na kukate !? Dosadili ste i bogu i narodu ! Da \"veliko interesovanje javnosti \" ma svi su\" ludi\" za ovim vasim filmom ! Dobice nagradu jedino u slucaju da Miro Purivatra dijeli odlicja a posto to nije slucaj ,za vas samo izljeve sazaljenja , a sta drugo ?Uostalom po to ste i dosli !!
Pa eto vidis i po tom izboru glumice, pa i po temi filma kako ona igra za pare, a ne da prikaze nas kako treba. Srbijanska glumica koja glumi u patritoskim srbijanskim klipovima, da bi se film mogao prodati tamo, jad i cemer u filmu da bi se mogli pokazivati kao egzoticni istocnjaci na zapadu. Sve je tu izracunato i marama, i scenariji i rediteljin smisao uspjeha kada kaze da joj je najveci uspjeh sto su ljudi plakali nakon filma!!??? Blago njoj i njenoj pameti!
Bravo na izbru glumice..prave bosanke http://www.youtube.com/watch?v=Ep-6Sq1d1aQ
MOGLA SI SE I LJEPŠE OBUCI !!!!!!!!!
\"Borili su se i č.etnici u partizanskim uniformama i obratno za Srbiju i Rusiju, vršili genocid nad muslimanskim stanovništvom, i, šta ćemo sad?\" Ako ne razumijes diskusiju, nemoj se petljati.\" U zadnjim komentarima se prica o fasistima, a ne o bilo kome drugom. Niti partizanima, niti cetaljim, problem je sto \"A\" ne zeli da shvati niti je ocito upoznat, da su jedini i zvanicni fastisti kod nas bili bosanski muslimani. I u cemu je problem to priznati?
Pa protiv koga su se borili SS i ustase no protiv naseg bosanskog naroda? Antipartizanske oznate operacije ove fasisticke jednice: Osterei, Save, Wegwiser od cega je operacija Maibaum bila najzesci pokusaj da se unisti 3.Bosanska Partizanjska divizija. No fasizam ne moze pobijediti nikada.
Borili su se i č.etnici u partizanskim uniformama i obratno za Srbiju i Rusiju, vršili genocid nad muslimanskim stanovništvom, i, šta ćemo sad?
sto ne podnosim ovu malu seljancicu begicku
13.SS se borila protiv \'našeg bosanskog naroda\'??? Ti il si žešče glup ili žešče neobrazovan, a biće da je oboje...
Nedić, Ljotić, Mihajlović su bili cetalji, dok su se bosanski muslimani koji se sami predstavljali kao hrvati muslimanske vjeroispovijesti borili kao zvanicni dio SS jedinica i koji su zajedno sa tadasnjim imamo se zakleli na vjernost ustasi Pavelicu, te su se pod zvancinim fasistickim i SS obijlezijima borili rptiv naseg bosanskog naroda.
@A - možda u tvom malom ispranom i zadojenom č.etopartizanskom mozgu, u stvarnom svijetu su glede Balkana jedino Muslimani štitili Jevreje, pitaj ih, zaguljenko. Nego, šta sa srpskim SS-om, Der Serbische Freiwillingen? Nedić, Ljotić, Mihajlović...smiješan si dječko
Ja mislim da je ovdje na sceni vise dokazivanje islama, nego nesto drugo. Kao sto sestedesetak godina bilo na sceni dokazivanje clana KP, ovih davedesetak godina je na sceni dokazivanje vjernistva, i kada to prodje (jer nista ne traje dovijeka), onda ce ti isti komunisti, prvacici, pa kasnije maramcici, dzumachi i uchachi, dokazivati se na neki drugi nacin.