Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JE PO OKUPACIJI NAŠE ILIRIJE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). ** NAPOMENA: portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice. ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
jo kad vidim ovu tuku Ganicku, odma mi se povraca.. Bas ima onako kobilsku facu
Nisu distributeri blesavi. U Banjaluci bi ovu budalastinu pogledalo troje ljudi, i to da je ulaz besplatan.
Zato ces ti krisom skinuti torrent i pogledati od kuce, kako si i Grbavicu gledao hehe I tu smo vas silovateljima i genocidasima prikazali...
A sto bih krisom? Nije valjda zabranjeno gledati? Cisto sumnjam da ces i ti pogledati ovaj film.
Ma zar je moguce da nece biti prikazan u Banja Luci, tom bastionu demokratije koji odolijeva udarima islamskih dzihad terorista, vatikanskih spijuna i kominternovsko-masonske bagre.
Kako rece Dodik: Sve je to Ustasko-Dzihadska zavera protiv miroljubivog srpskog naroda.
Jeste vi Srbi meni sega! Vazda ste zagledani u neke istorijske daljine i kad vam zafali materijala onda sami skrojite komad istorije kako vama pase. Vi dozivljavate "Na Drini cupriju" kao dokumentarni roman isto kao da je Ivo Andric sjedio na Bikavcu i pisao knjigu dok se pravio most (ukljucno sa odvodjenjem djece u janjicare). Pa jbt hajde malo pogledajte u kojem ste periodu napravili sve svoje crkve i manastire koji su vrijedni pomena. Gle cuda, bas u doba strasnih Turaka! A posto volis da provociras na nacionalnoj osnovi, mijenjanju vjere z aveceru i sl. gluposti hajde onda objasni otkud cuvena srpska prezimena Adzic, Pasic, Karadzic, Spaic. De malo zavirite u knjige pa vidite otkud vam porijeklo vuce vas otac nacije Dobrica Cosic i onaj metilj Matija Beckovic!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi su napravili genocid u Visegradu za sto je presudjeno Milanu Lukicu i njegovom bratu. Njih dvojica su genocidasi kao i ostatak onih koji njihove zlocine podrzavaju. Treba praviti filmove u kojima ce se Srbi prikazati kao genocidan narod. Postoje na hiljade materijalnih dokaza. Ako Jevreji snime 100.000 filmova na temu holokausta, pa mogu to i Bosnjaci. CItav svijet se zgrozava na temu silovanja, genocida i zlocina protiv covjecnosti i vide sta su genocidasi spremni i uciniti. Na kraju je NATO 1999te morao preorati Srbiju bombama da zaustavi povampirene genocidne cetnike koljace i troprstase.
Osiromaseni uran iz NATO bombi ti je pomutio mozak i sigurno je da je tvoj genetski urodjeni fasizam i mrznja prema Bosnjacima, Islamu i Bosni i Hercegovini jos veca nakon toga. Pa NATO-vci su bili tvoje vjere pa su te namlatili 1999te pa ti ostade bez vjekovne albanske drzave Kosova. STvarno si glup. Cijeli svijet kaze da su srbi koljaci i fasisti i genocidasi a ti vrtis pricu Matije Beckovica, Antonija isakovica, Dobirce Cosica, Ljubomira Tadica i Vasilija Krestica. Bitno je da ti kao mladi cetnik nikad vise neces otici na Gazimestan i slaviti svoje poraze, jer je to sada Albanska drzava i samo ako ti Hasim Taci dozvoli smjet ces da dodjes. Predji na islam, na islamsku pobjednicku stranu koja te je porazila 1389, opet je nase Kosovo, bit ces svoj na svom...
moderni ratni profiter
Nece mi nikad biti jasno zasto je nekima rat tolika tabu tema? Zasto im smeta da se prica o groznim stvarima koje su se dogodile? Je li ratni profiter i Holandjanka koja je napisala knjigu na kojoj je baziran film?
Stvar je u tome sto ste vi Srbi megalomani kad je propaganda u pitanju. Izmisljate toliko da vam na kraju niko nista ne vjeruje. (primjerica radi 10 000 Srba ubijeno u Sarajevu tokom rata, Hanka Paldum ratni zlocinac, kako su muslimani "bacali Srbe lavovma u pionirskoj"). Na sve to se mozda pale Jovo i Miloje na Sokocu ali svijet se samo smije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)