Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko za koga se kaze da je istaknut u ovom slucaju istoricar umjetnosti, mora imati najmannje desetak autorskih tekstova u katalozima, a da ne govorimo duplo vise tekstova u novinama i magazinima, ne samo lokalnim, vec i internacionalnim. Po cemu je ova mala istaknuta, molicu lijepo?
Ovu malu mostarku (iz zapadnog) i njenu kolegicu Amilu (iz istočnog) svakako neko žešče gura, dok je od studenta do \'istaknutog\' historičara umjetnosti došla za 5 godina. Ima dobru guzu doduše, možda je to u pitanju, a možda se daju zajedno, pošto je i Amila istaknuti historičar umjetnosti i stručnjak za sve živo kao i Anja.
Svakakve spodobe dolaze da podrze ARS AEVI u nadi da ce izaci iz anonimnosti. Sve sami kokuzi, bujrum, kao sto je i do sada bilo i kao sto se svugdje radi, ako ste neko i ako hocete nesto da \"podrzite\", fino se ulozi neka cifra i to je to. A ovo dolazenje i slikanje na pet minuta, bla, bla, kako je to veoma znacaj projekat za Sarajevo, bla, bla, za Bosnu i Hercegovinu, bla, bla, nista vala, pa nije Sarajevo selo neko.