Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ce Angelina sa bosancima u autobus i pravac Makarska !!! Nije dosla radi SFF vec zato sto joj autobus krece ispred muzeja !
Bujrum, hanuma Jolie!
kaze kupit ce kod nas pasteta,paradajza i ostalog pa ce pravac u makarsku da se iseru i popisaju :-))
@Zonzo Po tebi ne bi trebalo održati ni svjetsko prvenstvo u fudbalu u Bosni jer valja platiti igračima hotele i dr. Ne kontam?
Kazu sutra ce pravo za makarsku
danas ja u tesnju,kad daidzinca ob enes beslagica mi rece da ce doci angelina,jah,da smo znale ranije po jedne priglavke joj spremit,
danas ja u tesnju,kad daidzinca ob enes beslagica mi rece da ce doci angelina,jah,da smo znale ranije po jedne priglavke joj spremit,
A sta mislite koliko ce da kesira za ovih par sati.Jadnici se pale na njihov dolazak a sto ce neko iz BiH iskesirati jedno milionce , to nema veze.Puni smo para ko govno vitamina pa nam se moze.E jadnici jadni , ako vam je sva sreca u dolasku ovih snobova , masala.
Mile krme ynas onu TI UZIVAS DOK JA PLACEM,PLACEM I TUGUJEM da te cujem mile misu
samo jedan dan??? pa nije ovo makarska
pa mile jel moze bit vece sirotinje od tebe i tvojih,M.a.m.i.Cu vam chetnicku,pusite ga stoko!!!!
CRKNITE DUSMANI!!!!!!!!!!!!!!!
@MIle Izleda u tzv. srpskom sarajevu nema siromaha pa tamo ne zalazi često :P
jeeeeeeeee evo svrsavam
SAVAKA CAST...!!! LOVE, LOVE, LOVE ANGELINA...!!!
http://www.youtube.com/watch?v=euA-Pj0hYVs
Angelina dolazi u Sarajevo iz samilosti kao što posjećuje sve siromahe i uboge diljem svijeta.